Hae tuotemerkkejä:

Varasto loppu

GUIDELINE TSL 2.0 DC Coated Shooting Line

49,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

GUIDELINE TSL 2.0 DC Coated Shooting Line juoksusiima on kauden 2020 uutuus. Se on suunniteltu kalastajille, jotka haluavat kelluvan ja pinnoitetun juoksusiiman. Uusi TSL 2.0 sisältää kovemman ja liukkaamman polyeteeni pinnoitteen ja se on rakennettu vähän venyvän Direct Contact -ytimen päälle, joka parantaa tuntumaa. Nämä uudet siimat sisältävät kartioidun etuosan, jossa on entistäkin parempi kulutuskestävyys ja joka parantaa heittämistä myös “over hangia” käytettäessä.

  • .028″/0,70 mm, kartioituu .031″/0,80mm. Sky Blue väri. Vetolujuus: 25lbs/11,3 kg. – 30m
  • .031″/0,80mm, kartioituu .034″/0,86mm. Pale Sunrise väri. Vetolujuus: 35lbs/15,8 kg. – 30m
  • .034″/0,86mm, kartioituu .037″/0,94mm. Pale Apple Green väri. Vetolujuus: 35lbs/15,8 kg. – 35m
  • Tehdasvalmisteinen kestävä lenkki päässä
  • TLT -Triple Layer Technology siimojen uusi mullistava rakenne luo paremman lopputuksen ja käytettävyyden. TLT siimoissa käytetty kolmea erilaista päällystemateriaalia, joilla on voitu säätää siiman kovuutta, muistia ja kelluvuutta. Näin on saatu valmistettua siima, jossa on parempi käsiteltävyys, suorituskyky, tärppituntuma ja kestävyys. Guideline TLT siimat kelluvat hyvin ja hylkivät vettä paremmin ja tehokkaammin kuin mikään aikaisempi siima. Rakennettu Direct Contact ytimen päälle, jossa on vain 6% venyvyys.

Ympäristöystävällinen valmistaminen

Siimat ja pakkausmateriaalit valmistuvat mahdollisimman vähäisillä ympäristövaikutuksilla. Tässä siimassa on käytetty pinnoitteena polyuretaania PVC:n sijasta, joka päästää veteen haitallisia ftalaatteja. Siiman laatikko valmistuu kierrätetystä paperista, jonka päällä on vesipohjainen UV-päällyste. Pakkaus on muoviton, eikä sisällä siiman muovipuolaa. Tuloksena markkinoiden puhtain ja ympäristöystävällisin siima.

 

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa