Hae tuotemerkkejä:

MAUI JIM Haleakala

248,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Maui Jim Haleakala aurinkolasit soveltuvat erinomaisesti kalastukseen makeanveden olosuhteissa. Patentoidut polarisoidut linssit poistavat vedenpinnan heijastuksia ja tarjoavat terävän näkymän veden pinnan alle, sekä korostavat värejä ennennäkemättömällä tavalla. Olitpa sitten joella tai terassilla, lasit tarjoavat tehokkaan suojan auringon haitallisilta säteiltä silmille ja silmänympärysiholle. Haleakala aurinkolasi-malli sopii lähes kaikille!

Maui Jim -aurinkolasit syntyivät Havaijin auringon alla. Tällä hetkellä Maui Jim on maailman nopeimmin kasvava polarisoitujen linssien valmistaja.Patentoitu PolarizedPlus2-teknologia on kehitetty parantamaan näkymää kaikenlaisessa valossa.

PolarizedPlus2 -linssit poistavat 99% häikäisevästä heijastuksesta, 100% haitallisista UV-säteistä, sekä suodattavat 95% sinisestä valosta (HEV), ja korostavat värejä ennennäkemättömällä tavalla. Linsseissä on vettä ja rasvaa hylkivä pinnoite ja lasit tarjoavat käyttäjälleen pitkäaikaisen ja laadukkaan käyttökokemuksen.

Kaikki Maui Jim -aurinkolasit ovat Yhdysvaltojen ihosyöpäsäätiön (Skin Cancer Foundation) suosittelemia, koska ne tarjoavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle.

Tarkemmat lasikohtaiset tiedot:

 • Linssi: Maui Pure – Suosituin linssimateriaali, jonka optiikka on lähes yhtä terävää kuin  Super Thin-lasissa. Materiaali on erittäin kevyttä ja naarmun- ja iskunkestävää. 
 • Kehys: Kestävä nailon
 • Joustava ja korroosio-suojattu sarana
 • Malli: Wrap
 • Koko: L
 • Linssin leveys: 66mm
 • Linssin korkeus: 43mm
 • Nenäkaari: 20mm
 • Nenäsilta: Kiinteä
 • Aisa: 123mm
 • 100% made in Italy
 • Lasit toimitetaan suojakotelossa ja lasien mukana tulee puhdistusliina

PolarizedPlus2-linssi värivaihtoehdot Maui Jim Haleakala aurinkolaseissa:

Maui HT™ (Grey Fade -kehys) – Ominaisuutena suuri valon läpäisy, -25% näkyvästä valosta pääsee läpi. Soveltuu olosuhteisiin, jossa useimmat linssit ovat liian tummia. Linssi mahdollistaa uskomattoman hyvän yksityiskohtien terävöityksen, sekä erinomaisen värien tehostuksen ja kontrastin. Paras linssin väri kirkasvetisille joille, esimerkiksi Pohjois-Norjaan tai Uuteen-Seelantiin. Toimiva linssin väri myös Suomen Kalastusympäristössä.

Maui Rose® (Gloss Black -kehys) Käytössä mukavin linssin väri, koska se saa silmän lihakset rentoutumaan. Erinomainen kontrasti ja värien tehostus. Linssi tarjoaa rauhoittavan ruusunpunaisen sävyn. Paras linssin väri autolla ajaessa, sekä nopean toiminnan aktiviteeteissa.

HCL® (Matte Black -kehys) – Suurikontrastiset linssit – Erinomainen kontrastin ja värien tehostus vaihtelevissa valo-olosuhteissa. Loistava valinta niille, jotka pitävät lämpimästä, hennon pronssisesta sävystä. Toimiva linssin väri Suomen kalastusympäristöön.

Takuu

Lasien alkuperäiselle ostajalle myönnetään kahden vuoden takuu ostopäivästä laskien materiaali- ja valmistusvikojen varalta. Nenätallat ja aisat ovat maksuttomia niin kauan, kun osia on saatavilla. Valintamme mukaan korjaamme tai vaihdamme kaikki vialliset Maui Jim -aurinkolasit, paitsi jos on kyseessä on asiattomasta tai väärästä käytöstä aiheutunut vahinko.

Maui Jim Sunglasses