Hae tuotemerkkejä:

MAUI JIM Shallows

370,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

MAUI JIM Shallows aurinkolasien Maui Brilliant linssit tarjoavat raikkaan ja elinvoimaisen näkymän, ja optiikka on kirkkaudeltaan lähes lasin veroista. Shallows aurinkolasit ovat saatavilla myös MAUI Sunrise -linssillä, jossa on vaaleanpunainen peilipinnoite. Kevyt titaani-kehys lumoavissa värivaihtoehdoissa takaa mukavuutta koko päivän ajaksi. Olitpa sitten joella tai terassilla, lasit takaavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle. Patentoidut polarisoidut linssit poistavat heijastukset vedenpinnalta ja tarjoavat terävän näkymän pinnan alle. Shallows aurinkolasien pilotti malli täydentää erityisesti soikean-, sydämenmuotoisia ja keskipitkiä kasvoja.

Maui Jim -aurinkolasit syntyivät Havaijin auringon alla. Tällä hetkellä Maui Jim on maailman nopeimmin kasvava polarisoitujen linssien valmistaja.Patentoitu PolarizedPlus2-teknologia on kehitetty parantamaan näkymää kaikenlaisessa valossa.

PolarizedPlus2 -linssit poistavat 99% häikäisevästä heijastuksesta, 100% haitallisista UV-säteistä, sekä suodattavat 95% sinisestä valosta (HEV), ja korostavat värejä ennennäkemättömällä tavalla. Linsseissä on vettä ja rasvaa hylkivä pinnoite ja lasit tarjoavat käyttäjälleen pitkäaikaisen ja laadukkaan käyttökokemuksen.

Kaikki Maui Jim -aurinkolasit ovat Yhdysvaltojen ihosyöpäsäätiön (Skin Cancer Foundation) suosittelemia, koska ne tarjoavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle.

Tarkemmat lasikohtaiset tiedot:

 • Linssi: Maui Brilliant – Maui Jimin edistyksellisin linssimateriaali, jonka optiikka on kirkkaudeltaan lähes lasin veroista, mutta jonka paino on vain kolmasosa lasin painosta
 • Kehysmateriaali: Titaani – kevyt, kestävä ja mukava
 • Viimeistely: Viisi värivaihtoehtoa, satiini ja matta -pinnoitteella
 • Sarana: Perinteinen
 • Malli: Pilotti
 • Linssin leveys: 59mm
 • Linssin korkeus: 49mm
 • Nenäkaari: 12mm
 • Säädettävät liukumattomat silikoniset nenätyynyt
 • Aisa: 145mm
 • Lasit toimitetaan suojakotelossa ja lasien mukana tulee puhdistusliina

PolarizedPlus2-linssi värivaihtoehdot Maui Jim Shallows aurinkolaseissa:

MAUI Sunrise (Matte Brushed Burgundy -kehys) – Vaaleanpunainen peilipinnoite tarjoaa muodikkaan ulkoasun, sekä saman uskomattoman värinparannuksen ja selkeyden kuten kaikki muut Maui Jim-linssit.

HCL® Bronze (Satin Gold -kehys) – Suurikontrastiset linssit – Erinomainen kontrastin ja värien tehostus vaihtelevissa valo-olosuhteissa. Loistava valinta niille, jotka pitävät lämpimästä, hennon pronssisesta sävystä. Monipuolinen linssin väri Suomen kalastusympäristöön, vaeltamiseen, autoiluun sekä moottoripyöräilyyn.

Neutral Grey (Black Matte -kehys) – Tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa, mutta tehostaa samalla värejä ja kontrastia. Neutral Grey on erittäin hyvä linssin väri kalastukseen ja veneilyyn.

Blue Hawaii (Dove Grey -kehys) – Suosituimpien mallien trendikkääksi vaihtoehdoksi kehitetty Blue Hawaii tarjoaa uuden, tyylikkään ilmeen sekä samat upeat intensiiviset ja kirkkaat värit kuin muut Maui Jim -linssit. PolarizedPlus2 Neutral Grey -linssien ulkopintaan on levitetty sininen peilipinnoite, joka vähentää linssin läpi kulkevan valon määrää, poistaa häikäisyä ja tehostaa värejä ja kontrastia. Linssit tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa. Lasit ovat täsmävalinta kalastukseen järvellä ja merellä.

Maui Rose® (Satin Brown Red -kehys) Käytössä mukavin linssin väri, koska se saa silmän lihakset rentoutumaan. Erinomainen kontrasti ja värien tehostus. Linssi tarjoaa rauhoittavan ruusunpunaisen sävyn. Maui Rose soveltuu erinomaisesti kalastukseen ja se on erittäin hyvä linssin väri myös autolla ajaessa.

Takuu

Lasien alkuperäiselle ostajalle myönnetään kahden vuoden takuu ostopäivästä laskien materiaali- ja valmistusvikojen varalta. Nenätallat ja aisat ovat maksuttomia niin kauan, kun osia on saatavilla. Valintamme mukaan korjaamme tai vaihdamme kaikki vialliset Maui Jim -aurinkolasit, paitsi jos on kyseessä on asiattomasta tai väärästä käytöstä aiheutunut vahinko.

Maui Jim Sunglasses