Hae tuotemerkkejä:

MAUI JIM Tail Slide

268,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

MAUI JIM Tail Slide -aurinkolasit on suunniteltu ja rakennettu kestämään ja tarjoamaan parhaan mukavuuden koko päivän ajaksi. Lasit tarjoavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle. Patentoidut polarisoidut linssit poistavat heijastuksia ja tarjoavat terävän näkymän veden pinnan alle. Lasien suorakulmainen kehys täydentää parhaiten ovaalin, neliön ja sydämenmuotoisia kasvoja. Trendikäs klassinen malli, joka sopii miltei kaikille, kalastukseen ja kaupungille! Saatavilla viidessä linssivaihtoehdossa!

Maui Jim -aurinkolasit syntyivät Havaijin auringon alla. Tällä hetkellä Maui Jim on maailman nopeimmin kasvava polarisoitujen linssien valmistaja. Patentoitu PolarizedPlus2-teknologia on kehitetty parantamaan näkymää kaikenlaisessa valossa.

PolarizedPlus2 -linssit poistavat 99% häikäisevästä heijastuksesta, 100% haitallisista UV-säteistä, sekä suodattavat 95% sinisestä valosta (HEV), ja korostavat värejä ennennäkemättömällä tavalla. Linsseissä on vettä ja rasvaa hylkivä pinnoite ja lasit tarjoavat käyttäjälleen pitkäaikaisen ja laadukkaan käyttökokemuksen. 

Kaikki Maui Jim -aurinkolasit ovat Yhdysvaltojen ihosyöpäsäätiön (Skin Cancer Foundation) suosittelemia, koska ne tarjoavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle.

Tarkemmat lasikohtaiset tiedot:

  • Linssi: ST-lasi, Super Thin (ST) -lasi  tarjoaa terävimmän optiikan. Se on 32% ohuempi ja kevyempi kuin standardilinssi, ja se tarjoaa parhaimman naarmun- ja liuotteenkestävyyden.
  • Kehys: Kevyt nailon, säädettävät metallilankakärjet
  • Malli: Klassinen
  • Koko: M
  • Linssin leveys: 53mm
  • Linssin korkeus: 44mm
  • Nenäkaari: 18mm
  • Aisa: 145mm
  • Nenäsilta: Satulasilta, jossa upotetut nenätyynyt, jotka takaavat mukavuuden
  • Lasit toimitetaan suojakotelossa ja lasien mukana tulee puhdistusliina

PolarizedPlus2-linssi värivaihtoehdot Maui Jim Tail Slide aurinkolaseissa:

Maui HT™ (Matte Green Stripe -kehys) Ominaisuutena suuri valon läpäisy, -25% näkyvästä valosta pääsee läpi. Soveltuu olosuhteisiin, jossa useimmat linssit ovat liian tummia. Linssi mahdollistaa uskomattoman hyvän yksityiskohtien terävöityksen, sekä erinomaisen värien tehostuksen ja kontrastin. Paras linssin väri kirkasvetisille joille, esimerkiksi Pohjois-Norjaan tai Uuteen-Seelantiin. Toimiva linssin väri myös Suomen kalastusympäristössä. Maui H™ linssin väri sopii myös muihin harrastuksiin, esimerkiksi golfaukseen, pyöräilyyn ja tennikseen.

HCL® Bronze (Matte Tortoise with Black Temples -kehys) – Suurikontrastiset linssit – Erinomainen kontrastin ja värien tehostus vaihtelevissa valo-olosuhteissa. Loistava valinta niille, jotka pitävät lämpimästä, hennon pronssisesta sävystä. Monipuolinen linssin väri Suomen kalastusympäristöön, vaeltamiseen, autoiluun sekä moottoripyöräilyyn.

Neutral Grey (Matte Grey Stripe -kehys) – Tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa, mutta tehostaa samalla värejä ja kontrastia. Neutral Grey on erittäin hyvä linssin väri kalastukseen.

Blue Hawaii (Frosted Crystal -kehys)Käytössä mukavin linssin väri, koska se saa silmän lihakset rentoutumaan. Erinomainen kontrasti ja värien tehostus. Linssi tarjoaa rauhoittavan ruusunpunaisen sävyn. Maui Rose soveltuu erinomaisesti kalastukseen ja se on erittäin hyvä linssin väri myös autolla ajaessa.

Maui Rose® (Matte Black / Red -kehys) Käytössä mukavin linssin väri, koska se saa silmän lihakset rentoutumaan. Erinomainen kontrasti ja värien tehostus. Linssi tarjoaa rauhoittavan ruusunpunaisen sävyn. Maui Rose soveltuu erinomaisesti kalastukseen ja se on erittäin hyvä linssin väri myös autolla ajaessa.

Takuu

Lasien alkuperäiselle ostajalle myönnetään kahden vuoden takuu ostopäivästä laskien materiaali- ja valmistusvikojen varalta. Nenätallat ja aisat ovat maksuttomia niin kauan, kun osia on saatavilla. Valintamme mukaan korjaamme tai vaihdamme kaikki vialliset Maui Jim -aurinkolasit, paitsi jos on kyseessä on asiattomasta tai väärästä käytöstä aiheutunut vahinko.

Maui Jim Sunglasses