Hae tuotemerkkejä:

NARU DHSH (Double Hand Shooting Head) Kelluva / intermediate -ampumapää

59,99 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

NARU DHSH (Double Hand Shooting Head) -ampumapää

Naru perhosiima jatkaa oikomistaan siinä, missä moni siima on jo lentonsa lentänyt. Narujen suunnittelija on monessa heitto- ja kalastuskilpailussa palkittu Joonas Saarikko. Siimat ovatkin sekä eturivin perhokalastajien että aloittelevien harrastajien suosiossa.

Yhdenkäden Naru SHS (Single Hand Standard) on pitkähkö WF-kartioitu perhosiima, jota on on erittäin helppo ja kevyt käsitellä. Naru SHS on ergonominen siima nautinnolliseen nymfikalastukseen, pinturointiin sekä streamereille olematta silti kompromissi.

Naru SHA (Single Hand Aggressive) on yhdenkäden siima streamereille ja muille isoille perhoille. Naru SHA on vaivaton, vahva ja helposti hallittava lyhytkartioinen ja erittäin suorituskykyinen WF-siima.

Naru DHSH (Double Hand Shooting Head) ampumapäät ovat scandin ja skagitin hybridejä. Kartiot on kehitetty pitkän testaamisen ja kalastuksen perusteella. Siima on helppo nostaa vedestä ja asettaa ankkuriin lataamista varten. Naru DHSH on erittäin kepeäheittoinen, ja sillä on kapasiteettia kyydittää isojakin perhoja.