Hae tuotemerkkejä:

VISION Merisuola 9′ -perhovapa

795,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
VISION Merisuola -perhovapa

Vapa tulee korkealuokkaisessa kevyessä kirkkaansinisessä alumiiniputkessa (kirkkaanoranssi Merisuola logo), jossa on vahvistettu alumiinikaulus ja -kierrekorkki. Korkin sisällä on korkista tehty pehmustekerros johon on poltettu Visionin Kalastava Leijona logo. Vapaputken kruunaa kirkkaanoranssi vapapussi, josta löytyy osiot kullekin vavan neljästä osasta.

Merisuola vapa on normaalin Visionin takuun ohella erityisen huoltopalvelun piirissä. Mikäli satut rikkomaan vahingossa jonkun vavan osan, se vaihdetaan uuteen kiinteällä 79 euron hinnalla. Otat vain yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerrot minne osa lähetetään (EU:n ulkopuolelle meneviin lähetyksiin lisätään 30 euron maksu). Vision Group ei ole vastuussa mahdollisista veroista ja tulleista EU:n ulkopuolelle lähetettäessä. Ylläoleva toimii maksimissaan kolmelle osalle.

 

ELOKUUN LOPULLA 2017 saimme vihdoinkin varastoomme kolme uutta mallia, joiden uskomme kiinnostavan perhokalastajia laajemmaltikin, koska niiden luokitukset soveltuvat erinomaisesti myös kotoisten kalalajien pyytämiseen: MatalaVesi (#6 SkinnyWater), MeritaimenLinko (#7 SeatroutSling) ja SaalistajanKesyttäjä (#9 PredatorSlayer).

Suolaisen veden perhokalastuksen suosio kasvaa vauhdilla Euroopassa. Vision on tarjonnut suolaisiin vesiin soveltuvia välineitä jo useamman vuoden ajan ja muutamat Visionin työntekijöistä ovat kiertäneet jo reilun vuosikymmenen ajan suolaisen veden kohteita päiväntasaajan molemmilla puolilla. Saatuamme reilut kaksi vuotta sitten käsiimme keväällä 2016 julkaistun XO-vapasarjan loppuvaiheen prototyyppejä, tajusimme heti että pidimme käsissämme jotain ihmeellistä. Jotain sellaista, josta kohtuullisella työmäärällä saisimme kehitettyä unelmiemme suolaisen veden perhovavan. Uudet Merisuola vapamme ovat siis todeksi tulleita unelmia, joiden taustalla on intohimomme suolaisen veden perhokalastukseen.

Merisuola perheen runkona toimivat kevyet neliosaiset nopeatoimiset suolaisen veden vavat, jotka on suunniteltu erityisesti kolmen klassisen matalanveden saaliskalan pyyntiin (bonefish, permit, tarpon). Kunkin vavan jatkokahvaan on merkitty sen luokan tavoitekalan kuva. Sen lisäksi niille on annettu kuvaavat lempinimet: Luunkerääjä(#8 BoneCollector), Permitmestari (#10 PermitMaster) ja Tarponaattori (#12 Tarponator).

Näissä vavoissa tiivistyy kaikki se mitä olemme oppineet niinä 20 vuotena kun olemme suunnitelleet ja valmistaneet perhovapoja. Näiden vapojen prototyyppit ovat lennelleet ympäri maailman Visionin testaajien laukuissa ja niillä on väsytelty melkein kaikkia mahdollisia suolaisen veden keskeisiä kalalajeja. Erinäisten pienten parannusten jälkeen olemme nyt valmiita tuomaan nämä huippuvapamme kaikkien saataville.

 

  • Hiomaton ja maalaamaton aihio parhaan mahdollisen toiminnan saamiseksi
  • Ainutlaatuinen piidioksidipohjainen sidosaine yhdistettynä huippulaatuisiin hiilikuituihin
  • Kaksimutterinen ylöspäin lukittuva alumiininen kelakiinnike
  • Patentoidut REC:in titaanipohjaiset vaparenkaat
  • Full wells –tyyppinen kahva AAAA luokan portugalilaisella huippukorkilla jossa kumikorkkivahvistukset
  • Tavoitekalalajin kuvalla koristeltu erikoinen jatkokahva (fighting butt) vavan luokituksen mukaan
  • Toimitetaan erityisvalmisteisessa alumiiniputkessa jossa työstetyt pehmustetut korkit ja vapapussi
  • Testattu ympäri maailmaa mm. purjekalojen, tarponien, permittien, bonefishien, tonnikalojen, piikkimakrillien jne. kanssa
  • Suunniteltu ja kehitetty Suomessa

-Vision Flyfishing

LineLengthWeightPiecesItem #
#6114g4VMS4906
#7117g4VMS4907
#8121g4VMS4908
#9131g4VMS4909
#10131g4VMS4910
#12147g4VMS4912
#14162g4VMS4914