Hae tuotemerkkejä:

Coast HL5 Otsalamppu

12,90 

Varastossa

Saatavilla myymälästä

Tuotetunnus (SKU): 015286196231 Osastot: ,

Coast HL5 Otsalamppu on tehokas otsavalaisin edullisessa hintaluokassa. Utility Beam -tekniikan avulla saavutetaan mahdollisimman laaja valokeila ja pitkä paloaika; jopa 3h 15min! Käytä Coast HL5 otsavaloa myös perhonsidonnassa! Otsavalon avulla saat kohdennettua valokeilan suoraan perhoon ja perhonsidonta sujuu mukavammin hyvässä valossa.

Coast laatu ja takuu
Coast on LED-valaisimien pioneeri – ensimmäinen Coast LED-teknologiaan perustuva tuote oli markkinoilla jo 1996! Coast on kehittänyt ainutlaatuisia tekniikoita mm. Pure Beam Focusing Optic -valaisuoptiikka, kätevä valon Slide Focus -säätö sekä Flex Charge ja Dual Power -latausjärjestelmät.

Kaikki Coast-valaisimet testataan Coastin omassa valaisintekniikan laboratoriossa yleisen amerikkalaisen FL1-standardin mukaisesti. Standardointi takaa, että Coast-valaisimet palavat juuri niin kirkkaasti ja niin kauan kuin luvataan. Myös useat testivoitot tukevat Coast-laboratorion saavutuksia.

Coast-tuotemerkki on takuu huippulaadulle. Jokaisen Coast-valaisimen valaisintekniikka on alansa huippua, mikä takaa Coast-valaisinten hyvän käytettävyyden, pitkän käyttöiän, pitkät paloajat ja suuret valokeilojen kantamat. Kaikilla Coast-käsi- ja otsavalaisimilla on 5 vuoden takuu!

Malli Paino Valoteho Kantama Paloaika
Coast HL5 124,00 g 175 lm 56 m 3h 15min

 

Paino 0,180 kg (kilogramma)
Mitat 22,5 × 14 × 8,5 cm (senttimetri)