Usein kysytyt kysymykset

Käytämme Postin ja Matkahuollon toimitustapoja. Toimituksen hinta riippuu lähetyksen koosta ja painosta. Toimitushinnat vaihtelevat 3,90-15€ välillä. Toimituskustannukset sisältyvät loppumaksuun, joten näet kustannukset ennen maksusuoritusta. Huomioithan, että Perhokalastus.fi tarjoaa aina ilmaisen toimituksen yli 50€ tilauksille. Lisäksi ajoittain järjestämme kampanjoita, joissa asiakkaamme pääsevät nauttimaan ilmaisista tai alennetuista toimituksista pienempiinkin tilauksiin. Postin kotimaan lähetyksien maksimimittojen rajoituksien vuoksi yli metrin mittaisen paketin toimitamme Matkahuolto tai Schenker pakettina.
Verkkokaupan ostokset voit maksaa turvallisesti kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksulla, luottokortilla tai lasku/osamaksu -vaihtoehdolla. Voit myös maksaa ostokset myymälässä maksukortilla tai käteisellä tilauksen noudon yhteydessä.
Varastossa olevat tuotteet lähetetään arkipäivisin aina 24h sisään onnistuneesta tilauksesta. Tilaustuotteissa on ilmoitettu tuotekohtainen toimitusaika, jolloin tuote toimitetaan ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
Mikäli maksutavaksi on valittu käteinen/maksukortti myymälästä noudettaessa ja jos säilytysaikaa ei ole erikseen sovittu, säilytämme tilauksia 7 päivän ajan. Jos tilausta ei noudeta tässä ajassa, tuotteet palautuvat takaisin myyntiin.
Kyllä saat. Kuitti toimitetaan onnistuneen ostotapahtuman jälkeen sähköpostiisi. Jos tilausvahvistusta ei löydy myöskään roskapostista, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tarjoamme kaikille käyttämättömille tuotteille 100 päivän palautusoikeuden, joten voit kaikessa rauhassa tutustua tuotteisiin. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, voit ilmoittaa meille palautuksesta sähköpostitse, soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsApp -viestillä. Lähetämme palautusohjeet sähköpostitse. Kuulemme mielellämme palautetta tuotteista, joten kerrothan ilmoituksen yhteydessä syyn palautukselle.

Yhteystiedot

Perhokalastus.fi / Suomen Perhokalastus Oy

Vasarakatu 26
40320 Jyväskylä

Puh: 040-8367577 (myös WhatsApp -palvelu) ma-ke 9-17, to-pe 9-18, la 10-16
Email: [email protected]