Usein kysytyt kysymykset

Katso löydätkö näistä vastausta ennen yhteydenottoa…

Kuinka paljon toimituskuluja veloitatte?

Käytämme ensisijaisesti Postin toimitustapoja. Toimituksen hinta riippuu lähetyksen koosta ja painosta. Toimitushinnat vaihtelevat 2-12€ välillä. Toimituskustannukset sisältyvät loppumaksuun, joten näet kustannukset ennen maksusuoritusta. Huomioithan, että Perhokalastus.fi tarjoaa aina ilmaisen toimituksen yli 50€ tilauksille. Lisäksi ajoittain järjestämme kampanjoita joissa asiakkaamme pääsevät nauttimaan ilmaisista tai alennetuista toimituksista pienempiinkin tilauksiin..

Mitkä maksutavat teillä on käytössä?

Verkkokaupan ostokset voit maksaa turvallisesti kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksulla, luottokortilla tai lasku/osamaksu -vaihtoehdolla. Voit myös maksaa ostokset myymälässä maksukortilla tai käteisellä tilauksen noudon yhteydessä.

Kuinka kauan tuotteiden toimitus kestää?

Tuotteesi lähetetään varastoltamme arkipäivisin aina 24h sisään onnistuneesta tilauksesta.

Kuinka kauan säilytätte noudon yhteydessä maksettavia tilauksia?
Mikäli maksutavaksi on valittu käteinen/maksukortti ja jos säilytysaikaa ei ole erikseen sovittu, säilytämme tilauksia 7 päivän ajan, jonka jälkeen tuotteet palautuvat takaisin myyntiin.
Onko maksutapahtuma turvallinen ja suojattu hakkereilta?

Maksutapahtumat tapahtuvat Paytrailin kautta, tapahtumat ovat palvelun kautta SSL-suojattuja ja me emme saa asiakkaan tili tai korttitietoja, vaan ainoastaan tiedon tilauksen maksun onnistumisesta tai peruuntumisesta. SSL on salausprotokolla, jolla voidaan suojata Internet-sovellusten tietoliikenne IP-verkkojen yli.

Saanko ostoksistani kuitin?

Kyllä saat. Kuitti toimitetaan onnistuneen ostotapahtuman jälkeen sähköpostiisi.

Miten palautan tuotteen?
Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi ja haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, voit tehdä ilmoituksen palautuksesta asiakaspalveluumme sähköpostilla, tekstiviestillä, soittamalla tai WhatsApp -palvelulla. Saat palautusohjeet sähköpostitse. Tarjoamme kaikille tuotteille 100 päivän palautusoikeuden, joten voit kaikessa rauhassa tutustua tilaamaasi tuotteeseen. Palautuksen ja vaihdon voi myös tehdä myymälässä. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen. Palautusoikeus ei koske lahjakortteja.

Yhteystiedot

Suomen Perhokalastus Oy
Vasarakatu 26
40320 Jyväskylä

Myymälän aukioloajat (talvi 2020-2021):
TO 11-18

Nettikauppa palvelee 24/7. Tilaukset pakataan ja lähetetään joka päivä. Verkkokauppatilausten nouto myymälästä ma-pe 9-17 ympäri vuoden.

Puh: 040-8367577 (myös WhatsApp -palvelu)
Email: asiakaspalvelu@perhokalastus.fi