Hae tuotemerkkejä:

Löydä täydellinen lahja perhokalastajalle!

Mitä lahjaksi perhokalastajalle, kalamiehelle tai kalanaiselle? Meiltä löydät parhaat perhokalastus aiheiset lahjat vuosia täyttävälle, isänpäiväksi, äitienpäiväksi, joululahjaksi, valmistujaisiin ja mihin vain! Kotimaisena käsityönä valmistetut ainutlaatuiset puiset käyttöesineet, kuten perhorasiat ja kalankäsittelyvälineet ja pehmeisiin paketteihin laadukkaat vaatteet ja asusteet. Perhokalastus.fi lahjakortti on aina hyvä valinta sellaiselle, jolta löytyy jo kaikkea!

Lahjat ehtivät perille Jouluaatoksi kun tilaat viimeistään

  • Postipaketit 20.12. klo 15 mennessä
  • Postin Kotipaketit 21.12. klo 15 mennessä
  • Kirjeet 19.12. klo 15 mennessä
  • Matkahuollon paketit 19.12. klo 15 mennessä
  • Tilaa joululahjat nettikaupasta ja nouda tilaus Jyväskylän myymälästä ma-pe 9-17, torstaisin myymälän aukioloaikana 11-18

Puusepän kaiverrustuotteet, puiset perhorasiatMarttiini Superlfex filetti, kalapiikki ja ruotopihdit sekä Kalanuija + Marttiini Superflex Filetti tulisi tilata 12.12. mennessä, jotta kaiverrukset ehditään tehdä varmasti ajoissa ja lahja ehtii perille jouluksi.

Varastossa olevat tuotteet lähetetään arkisin 24 tunnin sisällä onnistuneesta tilauksesta. Tilaustuotteet, joissa on ilmoitettu erikseen toimitusaika, toimitetaan toimitusajan mukaisesti.

Näytetään tulokset 1–16 / 81