Hae tuotemerkkejä:

Jyväskylä | Perhokauppa

Perhokalastusvälineet Jyväskylässä

Perhokalastusvälineet ja tarvikkeet Jyväskylän seudulta löydät Perhokalastus.fi :n myymälästä Vasarakadulta. Jyväskylän perhokalastuskauppa palvelee asiantuntemuksella ja aidolla intohimolla lajiin. Kauppa on yhteistoimipiste Kalastusvälineet.fi: n kanssa joten samasta osoitteesta löydät myös muut kalastustarvikkeet.

Osoite:
Vasarakatu 26
40320 Jyväskylä

Myymälän aukioloajat:

Talvikaudella syyskuusta maaliskuuhun

To 11:00 – 18:00

Myymälän pidennetyt aukioloajat joulun alla 11.-22.12.2023 ma-ke 9-17, to 11-18, pe 9-17

Kesäkaudella huhtikuusta elokuuhun

To-Pe 11:00 – 18:00

La 10:00 – 16:00

Myymälä on poikkeuksellisesti kiinni 7.4, 18.5, 23.-24.6 ja 6.12.2023

Nettitilaukset voi noutaa myymälästä aina vuoden ympäri

Ma-Pe 9:00 – 17:00 ja myymälän aukioloaikana

Yhteydenotto:
PUH: 0408367577
EMAIL: [email protected]

Laaja valikoima perhokalastusvälineitä
Valikoimista löydät kaikki nettikaupastammekin löytyvät tuoteartikkelit. Perhokalastajalle valikoimistamme löytyy mm. keski-suomen laajin valikoima perhonsidontarvikkeita, valmisperhot, kahluuvarusteet, perhokelat, perhosiimat, käyttötarkoitukseen sopivat vaatteet ja asusteet sekä paljon muuta…

Toimipisteeltämme voit käydä myös noutamassa netissä tekemäsi ostokset. Valitse tuotteet verkkokaupastamme, maksa ja tule noutamaan tuotteet heti perhokalastuskaupaltamme. Helppoa ja nopeaa!

Suosituimmat ja luotetuimmat tuotemerkit
Laajaan brändivalikoimaamme kuuluu mm. ekologisuudestaan tunnettu Patagonia. Patagonian tuotevalikoimasta löydät varusteet ja asusteet niin perhokalastukseen kuin vapaa-aikaankin. Vapa- ja kelamallistoa voit ihailla mm. seuraavilta luotetuilta brändeiltä: Loop, Vision, Hardy, Winston, Guideline, Soldarini, G.Loomis, sekä monilta muilta huippumerkeiltä.

Tuletko autolla?
Mikäli saavut autolla Jyväskylän perhokalastuskaupalle, paras paikka parkkeerata auto on suoraan liikkeemme edessä. Oven edestämme löydät kaksi ilmaista asiakaspaikkaa autolle. Lisäksi pihalta löytyy useita muitakin kiekollisia, vapaita parkkiruutuja. Ainoastaan pihan tolppapaikat ovat varattu kiinteistön muiden yritysten käyttöön.

Tervetuloa ostoksille!