Miksi meille töihin?

Suomen Perhokalastus Oy on nuori, mutta nopeasti kasvava yritys. Olemme osa laajempaa, vakavaraista, Internet -liiketoimintaan erikoistunutta Lucky Levi Groupia.

Työympäristömme tarjoaa työntekijöille kaikki pienen, kasvavan yrityksen edut. Joustavuus ja nopea reagointi muuttuneisiin tilanteisiin ovat vahvuuksiamme.

Toimistollamme ja toimipisteellämme vallitsee mukavan leppoinen ilmapiiri, tehokkuuden kärsimättä. Meillä pikkupomot eivät hengitä jatkuvasti niskaan vaan tärkeintä on, että jokainen viihtyy työssään. Rekrytoinnissa arvostammekin erityisesti vahvaa kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tulevaisuuden visiomme tähtää vahvasti netin kautta tapahtuvaan myyntiin. Haluamme olla Suomen nopein, luotettavin ja asiakasystävällisin perhokalastus- ja kalastusvälineiden vähittäismyyjä verkossa.

Avoimet hakemukset voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen mika(ät)perhokalastus.fi

Tekijöitä etsitään

Löydätkö näistä itsellesi tulevaisuuden työpaikan…

Vastaava sisällöntuottaja - JYVÄSKYLÄ/HELSINKI

Etsimme kasvavaan tiimiimme vastaavaa sisällöntuottajaa ja nettimarkkinoinnin moniosaajaa. Kyseessä on kokopäivätyö ja tapahtuu joko Jyväskylän toimistoltamme käsin tai toukokuussa 2018 avattavalta Helsingin kumppanuustoimistoltamme.

Työtehtäviisi kuuluu:

Työnkuvaasi kuuluu tuottaa ja organisoida nettisivustojemme sisällöntuotanto sekä hallinnoida ja kasvattaa sivustojemme sosiaalisen median kanavia. Aluksi toimit itsenäisesti, mutta tulevaisuudessa saat mahdollisesti oman tiimin johdettavaksi.

Toimit tiiviissä yhteistyössä kivijalkaliikkeemme myymälävastaavan kanssa. Vastaat nettikauppojen tuoteselosteista ja tuotat lukijoita kiinnostavaa sisältöä uutisten, artikkelien, videoiden ja kuvien muodossa sekä perhokalastus.fi :lle, että kalastusvälineet.fi :lle.

Olet yhteydessä sivustomme bloggaajiin ja organisoit tulevan sisällön.

Vaadimme hakijalta:

  • Täydellinen suomen kielen osaaminen ja kyky sujuvan tekstin tuottamiseen
  • Luovuus, mielikuvitus ja idearikkaus

Laskemme eduksi:

  • Olemassa oleva tietämys aiheesta (perhokalastus & kalastus yleisesti)
  • Ymmärrät sisältömarkkinoinnin salat
  • Kokemusta sosiaalisen median hallinnoinnista
  • SEO ei ole sinulle pelkkä huoltoasemaketju
  • Kokemus verkkosivujen konversio-optimoinnista
  • Kuvankäsittelytaidot
  • Videoeditointitaidot
  • Kokemus eri julkaisualustoista

Tarjoamme:

Kokopäivätyön reilulla palkkauksella ja tulostavoitteilla. Rennon työympäristön joko Jyväskylän toimistollamme tai toukokuussa 2018 avattavalla kumppanuustoimistollamme Helsingissä.

Työ alkaa:

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Tiedustelut ja hakemukset:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoivomus osoitteeseen mika(ät)perhokalastus.fi