Hae tuotemerkkejä:

Varasto loppu

IKON Perholajitelma

19,90 

IKON Perholajitelmassa on Mikko Räsäsen sitomia luottoperhoja!

Varasto loppu

Loppu myymälästä

Tuotetunnus (SKU): IKONLAJITELMA Osastot: , ,

IKON Perholajitelma – Kolminkertaisen perhokalastuksen suomenmestarin ja Ikon Fishing Products:in Mikko Räsäsen sitoma lajitelma, jossa on viisi kalastavaa uppoperhoa. Perhot on sidottu koon 14-10 koukkuihin ja niissä on 3,5mm Ikon Disco Tungsten kuulapäät.

Lajitelman perhot

  • Hydrolarva (#10)
  • Orange Tag (#14)
  • Pheasant Tail Nymfi (#14)
  • Pink Ribbed Killer (#14)
  • Red Ribbed Killer (#14)

IKON Perholajitelman ostoa ei kannattaa viivyttää, sillä perhoja on saatavilla rajallinen määrä.

Ainutlaatuinen lahjaidea, esimerkiksi perhorasian kanssa! Valitse lajitelmalle mieleinen perhorasia tästä

Hydrolarva

“Kaikilla perhoilla on joku kehittäjä ja tälle kyseiselle perholle uskallan antaa oman nimeni sekä hyvän kalakaverini Jyri Yläpöntisen. Hydrolarva ei sinällään ole uusi keksintö, mutta käynyt melko pitkän kehityskaaren eri komponenttien osalta, jolloin perhon koko ilme on muuttunut melko rajusti. Perhon suurin idea on varmasti sen uppoamiskyky sekä selkeä kontrasti vaalean mahan ja tumman selän osalta. Hydrolarva onkin parhaimmillaan kosken kovien kuohujen sekä pockettejen kalastuksessa, kun perho pitää saada nopeasti kalan ikkunaan voimakkaan virran alueella.
Hydrolarva ja sen eri koko ja kuula värivariaatiot toimivat läpi kalastuskauden. Kyseinen larvamalli on ollut oma luottoperho keskipäivällä tapahtuvaan isomman taimenen kalastukseen. Toki perho on mainio tarjottava myös harjukselle ja kirjolohelle.”
-Mikko Räsänen

Red Ribbed Killer

“Kyseiseen perho malliin törmäsin ensimmäisen kerran Espanjan Cantabriassa 2008 järjestetyissä Euroopan mestaruuskilpailuissa. Kilpailun loputtua pääsin tutkimaan tsekkiläisten kisailijoiden askeja ja jokainen valkkasi oranssikierteisen nymfin omaksi ottiperhokseen. Tämän hetkinen malli kyseisestä perhosta on jonkin verran erilainen, kuin mitä ensimmäiset Espanjassa nähdyt, mutta idea on sama. Erittäin hyvä yleisnymfi kaikille lohikaloille.”
-Mikko Räsänen