Hae tuotemerkkejä:

LOOP Torne Wading Jacket -kahluutakki

645,00 

Uusi Loop Torne Wading Jacket on korkealaatuinen pitkäikäinen kahluutakki, joka on valmistettu ympäristöystävällisin menetelmin ja suunniteltu kovaan käyttöön ja haastavimpiin sääolosuhteisiin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

LOOP Torne Wading Jacket -kahluutakki on aktiiviselle kalastajalle suunniteltu, kestävintä ja parasta Loop laatua oleva takki, joka on syntynyt vuosien kehityksen ja testaamisen tuloksena. Loopin tunnusomaisin kahluutakki Torne on korkealaatuinen, erittäin suorituskykyinen kahluutakki vaativalle kalastajalle. Torne kahluutakin SympaTex® -kalvo suojaa täysin vedeltä ja tuulelta, yhdistettynä CORDURA® -kankaaseen, joka antaa takille uniikin muotoilun ja samalla takaa luotettavuutta ja kestävyyttä kulumista, naarmuja ja repeytymiä vastaan.

Torne kahluutakki on kestävä, istuva, erittäin miellyttävä ja mukava käyttää, pitkäikäinen kahluutakki kalastusretkille. Takissa on erinomaisesti tilaa rasioille ja muille tarvikkeille kolmen rintataskun myötä, paikkoja työkaluille, sekä fleece-vuoratut käsien lämmitelytaskut alaspäin suljettavilla vedenpitävillä YKK® -vetoketjuilla. Torne takin huppu suojaa erinomaisesti kovankin myrskyn yllättäessä, hupun koko on säädettävissä edestä ja kaulalle tuleva fleece-vuoraus tarjoaa lisälämpöä. Hihansuiden vedenpitävät kohdat ehkäisevät veden kulkeutumisen hihojen sisälle heitettäessä ja kalaa vapauttaessa.

Torne kahluutakin SympaTex® -kalvo on valmistettu täysin kierrätyskelpoiseksi ja ympäristöystävälliseksi, ei sisällä ePTFE:tä tai PTC:tä. Lisäksi kyseisen kalvon valmistamiseen käytetään vain noin 5% vettä, siitä määrästä mitä normaalisti kyseisten kalvojen valmistamisessa tarvitaan.