Perhokalastusvälineet ja tarvikkeet Jyväskylän seudulta löydät Perhokalastus.fi :n myymälästä yliopistonkadulta. Jyväskylän perhokalastuskauppa palvelee  asiantuntemuksella ja aidolla intohimolla lajiin. Kahvipannu pidetään aina kuumana. Tule tarkastamaan valikoimat ja hörppää kuppi kuumaa kalajuttujen yhteydessä. Kauppa on yhteistoimipiste Kalastusvälineet.fi: n kanssa joten samasta osoitteesta löydät myös muut kalastustarvikkeet.

 

Osoite: 
Yliopistonkatu 30
40100 Jyväskylä

Aukioloajat: (talvella)
MA-PE: 11-18
LA: 10-15

HUOM: Myymälä poikkeuksellisesti suljettu 19.3.2018

Yhteydenotto:
PUH: 040-8367577
EMAIL: asiakaspalvelu@perhokalastus.fi

Laaja valikoima perhokalastusvälineitä

Valikoimista löydät kaikki nettikaupastammekin löytyvät tuoteartikkelit. Perhokalastajalle valikoimistamme löytyy mm. keski-suomen laajin valikoima perhonsidontarvikkeita, valmisperhot, kahluuvarusteet, perhokelat, perhosiimat, käyttötarkoitukseen sopivat vaatteet ja asusteet sekä paljon muuta…

Toimipisteeltämme voit käydä myös noutamassa netissä tekemäsi ostokset. Valitse tuotteet verkkokaupastamme, maksa ja tule noutamaan tuotteet heti perhokalastuskaupaltamme. Helppoa ja nopeaa!

Suosituimmat ja luotetuimmat tuotemerkit

Laajaan brändivalikoimaamme kuuluu mm. ekologisuudestaan tunnettu Patagonia. Patagonian tuotevalikoimasta löydät varusteet ja asusteet niin perhokalastukseen kuin vapaa-aikaankin. Vapa- ja kelamallistoa voit ihailla mm. seuraavilta luotetuilta brändeiltä: Loop, G-Loomis, Guideline, Hatch sekä monilta muilta huippumerkeiltä.

Tuletko autolla?

Mikäli saavut autolla Jyväskylän perhokalastuskaupalle, paras paikka parkkeerata auto on viereinen P-Tori. P-Torin parkkihallista löydät useimmiten hyvin vapaita paikkoja. Lisäksi yliopistonkadulta löytyy maksullisia kadunvarsipaikkoja.

Tervetuloa ostoksille!