Hae tuotemerkkejä:

G.LOOMIS Asquith -perhovapa

1 399,00 1 449,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

G.Loomis Asquith on maailman edistynein perhovapa-sarja. Se edustaa uusinta huipputeknologiaa ja legendaarista Steve Rajeff vapasuunnittelua. Vavat on suunniteltu ja käsin viimeistelty G.Loomiksen Woodlandin tehtaalla.

G.Loomis Asquith -vapojen aihio on valmistettu Shimanon Kumamoton tehtaalla Japanissa höydyntäen Shimanon patentoimaa täysin uudenlaista Spiral X -teknologiaa. Ainutlaatuisen aihion rakenteen ansiosta nämä titaanisilla vaparenkailla varustetut vavat ovat kevyitä sekä G.Loomiksen tradition mukaan kestäviä. Asquith-vavat ovat toiminnaltaan nopeita ja tarjoavatkin välittömän voimansiirron heittoon sekä kalan väsyttämiseen. Pitkään luultiin, ettei parempaa vapaa kuin G.Loomis NRX voi rakentaa – Asquith osoittaa, että kyllä voi ja asettaa samalla riman aivan uusiin korkeuksiin!

Shimano Spiral X -teknologia
Shimanon Spiral X -teknologiassa on käytetty kolmikerroksista rakennetta, joka koostuu vinoon punotusta kuituytimestä, pitkittäissuuntaisesta välikerroksesta ja ytimeen nähden vastakkaiseen suuntaan vinoon punotusta kuitupinnasta. Tämä ainutlaatuinen rakenne kasvattaa vavan jäykkyyttä muttei painoa, minkä ansiosta voima siirtyy lähes välittömästi juuri silloin kun sitä tarvitaan.