Hae tuotemerkkejä:

GUIDELINE Coastal 2.0 Shooting Head -ampumapää

89,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

GUIDELINE Coastal 2.0 Shooting Head -ampumapää on edistynyt ja suorituskykyinen siima rannikkokalastukseen sekä järvikalastukseen. Siimassa on samanlainen kartion profiili kuin Coastal Evolve WF siimoissa, jotka ovat suosittuja meritaimenen rannikkokalastukseen kehitettyjä supersiimoja. Tasapainoinen ja keskipitkä heittopää tarjoaa pituutta heittoihin ja siima on myös helppo hallita pitkissä heitoissa. Etukartion “Power-Boost” osa helpottaa heittämistä vaikeissakin sääolosuhteissa ja sivutuulella. Siimassa säilyy vakaus ja saat perhon lentämään haluttuun kohteeseen helpommin ja tarkasti. Coastal SH 2.0 ampumapäässä on vain vähän venyvä ydin, joka parantaa hentojenkin tärppien havatisemista ja tartutusta. Ampumapää on erinomainen vaihtoehto järvelle veneestä kalastaville sekä rannikoille kahlaamalla kalastukseen. Siima on saatavilla kelluvana ja hitaasti uppoavana luokissa 6, 7 ja 8. Kirkkaan läpinäkyvän etukartion ansiosta saat takuulla enemmän tapahtumia kuin kalakaverisi! Yhdistä Coastal SH 2.0 ampumapäähän ohut kelluva juoksusiima parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Paksumpien juoksusiimojen käyttö voi huonontaa parasta mahdollista saavutettavaa heittopituutta. Kun käytät siimakoria tai kalastat rannalta tai veneestä, voit käyttää Guideline Compline II 25lbs tai 35lbs juoksusiimaa parhaan mahdollisen heittopituuden saavuttamiseksi.

  • Float ja intermediate mallit rannikkokalastukseen ja järvikalastukseen
  • Etukartion “Power-Boost” tasapainoiseen siiman oikaisuun ja parempaan heittopituuteen
  • Kirkas läpinäkyvä etukartio kirkkaan veden aroille kaloille
  • Siimoissa on Direct Contact-ydin joustaa vain 6% parempaan tuntumaan ja tartutukseen
  • Kirkkaat vahvat tehdasvalmisteiset valmislenkit siiman molemmissa päissä
  • ID printatut siiman tiedot helppoon siiman tunnistukseen
  • PVC vapaa
  • TLT -Triple Layer Technology siimojen uusi mullistava rakenne luo paremman lopputuksen ja käytettävyyden. TLT siimoissa käytetty kolmea erilaista päällystemateriaalia, joilla on voitu säätää siiman kovuutta, muistia ja kelluvuutta. Näin on saatu valmistettua siima, jossa on parempi käsiteltävyys, suorituskyky, tärppituntuma ja kestävyys. Guideline TLT siimat kelluvat hyvin ja hylkivät vettä paremmin ja tehokkaammin kuin mikään aikaisempi siima. Rakennettu Direct Contact ytimen päälle, jossa on vain 6% venyvyys.

Juoksusiima

Juoksusiiman valinnalla voit optimoida ampuampään suorituskyvyn juuri tiettyihin tilanteisiin sopivaksi. Paksumpia juoksusiimoja, kuten TSL .031 ”tai Compline II 42lbs käyttämällä, saat oikaistua siiman nopeammin ja voimakkaammin, mikä on hyödyksi etenkin voimakkaalla vastatuulella. Tämä on usein myös hyvä valinta venekalastuksessa. Kahlatessa voit myös valita Compline II 35lbs juoksusiiman, siimakorin kanssa, maksimaaliseen pituuden saavuttamiseksi. Muita hyviä vaihtoehtoja, etenkin kun kahlataan ja ei käytetä siimakoria, ovat päällystetyt, kelluvat juoksusiimat ULS .027”/0,68 mm tai TSL 2.0 DC .028”/0,71 mm. Molemmissa on Direct Contact ydin mahdollisimman hyvään tuntumaan ja tartutukseen.

Ympäristöystävällinen valmistaminen

Siimat ja pakkausmateriaalit valmistetaan mahdollisimman vähäisillä ympäristövaikutuksilla. Tässä siimassa on käytetty pinnoitteena polyuretaania PVC:n sijasta, joka päästää veteen haitallisia ftalaatteja. Siiman laatikko valmistuu kierrätetystä paperista, jonka päällä on vesipohjainen UV-päällyste. Pakkaus on muoviton, eikä sisällä siiman muovipuolaa. Tuloksena markkinoiden puhtain ja ympäristöystävällisin siima.

Malli Heittopään pituus Heittopään paino Tiheys Float väri Slow Int. väri
Coastal 2.0 SH #6/7 9,2 m / 30,1 ft 16g / 247 grains Float & Slow Int. Pale Green Light Blue
Coastal 2.0 SH #7/8 9,4 m / 30,8 ft 18g / 277 grains Float & Slow Int. Pale Green Light Blue
Coastal 2.0 SH #8/9 9,6 m / 31,5 ft 20g / 308 grains Float & Slow Int. Pale Green Light Blue
Uudet mallit
Coastal SH 2.0 #4/5 Float 12grams – 185 grains
Coastal SH 2.0 #4/5 Slow Intermediate New 12grams – 185 grains
Coastal SH 2.0 #5/6 Float 14 grams – 216 grains
Coastal SH 2.0 #5/6 Slow Intermediate New 14 grams – 216 grains