Hae tuotemerkkejä:

GUIDELINE Elevation DH -kahdenkäden perhovapa

459,00 559,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Guideline Elevation DH -kahdenkäden perhovapa – Elevation on kaikentasoisille perhokalastajille suunniteltu ympäristöystävällinen vapasarja, joka sisältää kevyitä keskinopeita vapoja yhden- ja kahdenkäden malleissa. Elevation perhovapojen valmistuksessa on hyödynnetty viimeisintä teknologiaa ja ympäristöystävällisiä osia. Vapoja voidaankin pitää lippulaivana yrityksen enemmän ympäristöä säästävämpään suuntaan menevässä tuotekehityksessä.

Guideline Elevation on erittäin kevyt ja herkkä, mutta samalla voimakas vapa. Toiminnaltaan helppoheittoinen medium-fast vapa antaa anteeksi heittovirheet ja sillä heittää tarkat heitot kovillakin siimannopeuksilla. Tällä modernilla ja kevyellä huippuvavalla on nautinnollista kalastaa pidemmätkin kalastusrupeamat.

Elevation 12′ #7/8 ja 13′ #8/9: Mahdollisesti kevyin koskaan valmistettu vapa tässä luokassa ja pituudessa. Nopea toiminta ja herkkä kärki tekevät näistä vavoista erittäin hienon vaihtoehdon pienille ja keskisuurille lohi ja meritaimen -joille. Vavat toimivat kaikenlaisien scandi-tyylien ja ampumapäiden kanssa, riippumatta siitä käytätkö vaihtokärkisiä tai kokopitkiä uppoavia siimoja.

Elevation 14′ #9/10 ja 15′ #10/11: Voimakkaita, vahvoja lohivapoja, jotka hallitsevat helposti niin skagit kuin kaikenlaiset vaihtokärkiset upporungot ja kärjet. Näiden vapojen kärjessä on enemmän voimaa, kuin kahdessa lyhyemmässä ja kevyemmässä luokassa. Ne ovat suunniteltu siten hallitsemaan paremmin suurempia perhoja, kovempaa tuulta ja raskaimpia siimoja, joita yleensä käytetään raskaimmissa vavoissa. Uskomattoman kevyt ja tasapainoinen.

Malli Pituus Luokka Paino Osien lkm Suositeltu heittopään paino
Elevation 1278 12´ #7/8 152g 4 pc 27-30g / 416-465 grains
Elevation 1389 13´ #8/9 186g 4 pc 31-34g / 480-525 grains
Elevation 14910 14´ #9/10 205g 4 pc 35-38g / 540-585 grains
Elevation 151011 15´ #10/11 249g 4 pc 41-44g / 630-680 grains

Lisätietoja Elevation -vapasarjan ympäristöystävällisemmästä valmistamisesta

  • Mattapintaiset, kevyesti hiotut aihiot ilman lisättyjä värityksiä antavat aihioille tumman grafiitinharmaan ulkoasun. Valmistuksessa on käytetty ekologista suodatustekniikkaa saastuttamatta hukkahiilikuidulla ympäristöä. Hiilijätehiukkasylijäämät ovat eroteltu säiliöön, ennen kuin vesi siirtyy puhdistuslaitokseen. Aihioissa on pehmeät kierrekuviot ja ohut mattapäällyste.
  • 3A korkkikahva, jota ei ole vahvistettu kumilla. Tämä vähentää epoksihartsin käytön tarvetta kahvojen valmistuksessa.
  • Kelakiinnikkeiden metalliosat ovat “kirkas anodisoitu”, mikä on kaikkein vähiten myrkyllinen eloksointimenetelmä alumiinisia kelakiinnikkeitä käytettäessä. Pintakäsittelyssä ei käytetä kromia (sekä lyijyä) tai maalia. Pintakäsittely lisää luontaista korroosionkestävyyttä ja käyttöikää.
  • Aihioiden pinnoitteisiin, ohjurirenkaisiin, kahvojen ja kelakiinnikkeiden liimoihin on käytetty vain biopohjaista ja vähemmän myrkyllistä epoksia, joka on testattu ja hyväksytty erittäin vähäisellä määrällä kemikaaleja. Tämä myös minimoi terveydelle haitalliset hajut ja mahdollistaa paremmat työympäristön olosuhteet kokoonpanovaiheessa.
  • Vavat ovat valjastettu kevytlankaisilla yksijalkaisilla vaparenkailla ja KW -tyyppisillä stripping guide -renkailla. Viimeistelyssä ruostumattomalla pinnalla on käytetty a gun smoke powder -viimeistelyä. Paras kestävä valinta, joka on silti kova ja jossa ei ole käytetty lyijyä sisältävää kromaamista.
  • Vapapussit ja vapaputkien päällysteet ovat valmistettu kierrätetystä REPREVE™ polyesterista.
  • Vapaputket ovat valmistettu kierrätetystä Polypropyleenista (PP). Vapaputket ovat kevyempiä ja halkaisijaltaan 20% kapeampia, kuin tavanomaiset PVC-vapaputket. Tämä säästää tilaa ja rahaa vapojen kuljetuksessa aina valmistustehtaalta käyttäjälle. Materiaali on kestävä, kierrätettävä, se on mahdollista sulattaa ja uusiokäyttää.