Hae tuotemerkkejä:

GUIDELINE Ismo Pupa

3,90 

Ismo Pupa on varmistanut paikkansa taimenen, harjuksen ja nieriän perhokalastajien perhorasioissa hitaasti mutta varmasti ja siitä onkin tullut se perho, josta kaikki puhuvat!

Varastossa

Saatavilla myymälästä

Tuotetunnus (SKU): 7033841055642 Osasto:

GUIDELINE Ismopuppan eli Ismo Pupa on ylivoimaisen tehokas pintaperho, joka imitoi vesiperhosen pupaa. Tämän hyönteisjäljitelmän runko on valmistettu balsapuusta, joka tekee siitä kelluvan ja kestävän. Rungon oikean muodon saaminen vaatii harjoittelua, jonka vuoksi monet kokevat helpommaksi ostaa Ismo Pupan valmisperhona sen sijaan, että tekisivät sen itse. Tämä perho toimii myös loistavasti mallina niille, jotka haluat harjoitella perhon ja oikean rungon muodon aikaan saamista itse, sillä se on yksinkertaisesti mahtavaa käsityötä!

Perhoa voi viistättää pinnassa tai antaa sen mennä virran mukana vapaasti. Jos tarjoilet perhon oikein hienosti, balsapuusta valmistetun perhon laskeutuminen vedenpinnalle laukaisee kalan ottirefleksin yleensä heti perhon laskeuduttua. Guidelinen Ismopuppan on huipputehokas perho ja suosittelemme sitä kaikille taimenen, harjuksen ja raudun perhokalastajille, heinäkuusta eteenpäin.

  • Koko #10