Hae tuotemerkkejä:

GUIDELINE LPX Coastal -perhovapa

499,00 549,00 

Guideline LPX Coastal -perhovapa petokalojen kalastukseen, rannikkokalastukseen ja tropiikkiin! Ympäristöystävällinen valmistustapa ja komponentit.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

GUIDELINE LPX Coastal -perhovapa on uusi vallankumouksellinen vapasarja, joka asettaa uuden maailmanlaajuisen standardin keskihintaisille vavoille. Uusi LPX Coastal on kolmen vuoden intensiivisen tutkimuksen ja kehittämisen merkittävä ja ympäristöystävällinen tulos, jossa mahdollistuu se, että aihio, jokainen komponentti ja valmistustapa kunnioittaa ympäristöämme vavan suorituskykyä uhraamatta.

Suunnittelun uusi ajattelutapa on saanut aikaan hienon sarjan vapoja raskaaseen kalastukseen, olitpa sitten suurtaimenen perässä järvellä, meritaimenjahdissa rannikolla tai unelmien perhokalastusreissulla tropiikissa. Uusien materiaalien ja menetelmien ansiosta vapoihin on saatu uskomaton suorituskyky ja kestävyys, keveydestä huolimatta ja vavoista on voitu valmistaa kevytkärkisiä ja entistä pidempiä, uhraamatta nopeaa toimintaa. Vaikka 5-7 vavoissa on lisäpituutta 7,5 cm, ne ovat saatu kevyiksi ja tuntumaan käytössä lyhyemmiltä, mikä vähentää samalla myös heittämisestä aiheutuvaa rasitusta. Kaiken kaikkiaan samat ominaisuudet kuin 9 jalan vavoissa, mutta suuremmalla ulottuvuudella. 8, 10 ja 12 vavat on pidetty 9 jalkaisina, koska taistelut käydään suurempia ja voimakkaampia kaloja vastaan. Nämä vavat ovat suunnattu tropiikkikalastukseen ja veneestä tapahtuvaan kalastukseen, jossa lisäulottuvuutta ei tarvita. Aikaisempiin Guidelinen salttivapoihin verraten LPX Coastal vavat ovat kevyempiä, terävämpiä, tunnokkaampia ja niissä on hieman syvempi taipuma, mikä tekee niistä helpompia heittää ja anteeksiantavia liialliselle voiman tai ranteen käytölle, jota saatamme vahingossa tehdä yrittäessämme saada heittoon lisää pituutta. Vapojen toiminta ja palautuminen on nopeaa.

9’3″ #5 & #6: Oivallinen työkalu, joka tarjoaa nautinnollista kalastusta tyynelle kelille avoimilla rannikoilla tai suojaisella lahdella. Vavoilla on terävä ja erittäin responsiivinen toiminta, joilla heittää mukavat tiukat loopit. Omiaan pienemmillä perhoilla kalastettaessa ja mahdollistaa myös kalastuksen ohuemmilla perukkeilla. Herkkä ja tasapainoinen kärki.

9’3 #7 & 9′ #8: Jokapaikan vapa rannikkokalastukseen Euroopassa. Nämä vavat ovat omiaan raskaammille perhoille, kovalle tuulelle, tarpeen vaatiessa myös uppoaville siimoille ja ampumapäille. Matala heilahduspaino ja hyvä kärjen ja tyven yhteentoiminta tekevät kalastuksesta juhlaa pidemmilläkin rupeamilla. Toiminta on melko nopea ja tyvessä oleva voima helpottaa heittämistä kovempaakin tuulta uhmatessa. Tuuli ei vaikuta 9’3 pituisiin vapoihin sen enempää kuin 9′ pituisiin.

9′ #10 & #12: Kaksi raskainta mallia Coastal sarjassa, jotka sopivat uskomattoman hyvin ruijanpallaksen, turskan ja tonnikalan merikalastukseen ja tropiikkikalastukseen, kun kohteena on permit, tarpon ja muut lämpimän veden vaeltavat kohdekalat. Nämä vavat ovat hyvin voimakkaita, mutta silti erittäin kevyitä ja rakennettu siten, että tyvessä riittää tarpeeksi voimaa suuren kalan kanssa käytävään taisteluun. Vavan yläosa on joustavampi ja tasapainoinen, mikä tekee heittämisestä helppoa ja mukavaa.

Malli Pituus Luokka Paino Osat Kahva/siimarenkaat Heittopään painosuositus
LPX Coastal 935 9´ 3″ #5 90 g 4 pc Full wells w butt/single leg 11-13g / 170-200 grains
LPX Coastal 936 9´ 3″ #6 92 g 4 pc Full wells w butt/single leg 14-16g / 215-245 grains
LPX Coastal 937 9´ 3″ #7 94 g 4 pc Full wells w butt/single leg 17-19g / 260-290 grains
LPX Coastal 907 #7 92 g 4 pc Full wells w butt/single leg 17-19g / 260-290 grains
LPX Coastal 908 #8 95 g 4 pc Full wells w butt/single leg 20-22g / 310-340 grains
LPX Coastal 909 #9 99 g 4pc Full wells w butt/snake 21-24g / 324-370 grains
LPX Coastal 9010 #10 108 g 4 pc Full wells w butt/snake 24-26g / 370-400 grains
LPX Coastal 9011 #11 112 g 4 pc Full wells w butt/snake 26-29g / 400-450 grains
LPX Coastal 9012 #12 116 g 4 pc Full wells w butt/snake 31-34g / 480-525 grains
Materiaalit ja ympäristöystävällisyys
 • Uusi, maailman ensimmäinen High Strain grafiitti, joka sisältää kierrätettyjä hartseja yksisuuntaisessa Toray kuiturakenteessa
 • Valmistuksessa käytetty C.A.P 4.0 ECO-Teknologiaa, joka perustuu useisiin kerroksiin 40T and 36T materiaaleja – lopputuloksena maksimaalinen lujuus ja vähäinen paino
 • Ympäristöystävällinen PP kutisteteippi
 • Ei hiontaa aihioiden valmistamisessa
 • Super Grade -korkkikahva ja formamidi vapaa EVA taistelunuppi ja kahvan pääty
 • Kokoonpanossa ja aihioiden pinnoitteissa on käytetty vähemmän myrkyllistä epoksia. Luontoystävällisyyden lisäksi tämä myös minimoi terveydelle haitalliset hajut mahdollistaen paremman työympäristön olosuhteet kokoonpanovaiheessa
 • Stripper renkaat ovat korroosion kestävää täystitaania, sisäkehä kevyttä korroosion kestävää Zirconia
 • Ei muovisuojaa kahvojen päällä
 • Vapapussit ja vapaputkien päällysteet ovat valmistettu kierrätetystä REPREVE™ polyesterista
 • Kapea vapaputki, jonka halkaisija on vain 50mm, joka myös säästää tilaa ja rahaa vapojen kuljetuksessa aina valmistustehtaalta käyttäjälle
 • Vapaputki valmistettu PP (Polypropylene) ja kierrätetystä polyesterista
 • Putkissa käytetty YKK:n uutta NATULON vetoketjua, joka on 89% kemiallisesti kierrätettyä polyesteria