Hae tuotemerkkejä:

GUIDELINE NT11 Salmon & Seatrout Double Hand Rods

949,90 1 299,90 

NT11 vapasarja päivittynyt uusilla 4-osaisilla vavoilla!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

GUIDELINE NT11 Salmon & Seatrout Double Hand Rods kahdenkäden perhovavat

NT11-perhovavat ovat uusimpien ja kehittyneimpien SOA (State of Art) -grafiittimateriaalien hyödyntämisen tulos. SOA-grafiittimateriaaleja käytetään nykyisin myös ilmailuteollisuudessa ja perhovavoissa kyseistä materiaalia käytettäessä saavutetaan merkittäviä etuja. Huomattavin vaikutus on aihion hämmästyttävä palautumisvoima sekä -nopeus ja herkkyys, jotka on luotu yhdistämällä T1100G-grafiitin uskomattomat panssarointi ja voimaa lisäävät vaikutukset korkeimman kimmokertoimen grafiittikerroksiin, joita Guideline on tähän mennessä käyttänyt perhovavoissaan. Perhokalastajia ajatellen edellä mainitut ominaisuudet ovat rakennettu vapasarjaan, jossa on kevyin aihio, mutta kuitenkin suurin murtojännitys kaikista Guidelinen vavoista ja luultavasti myös koko perhovapamarkkinoilla.

Tulet huomaamaan, että näitä vapoja on järkyttävän helppo käsitellä niiden kokotoimisen medium/fast toiminnan ja kärkien ansiosta, jotka ovat jäykkiä, mutta silti tarpeeksi herkkiä, mikä tekee niistä eloisia ja mukavia heittää ilman, että heittäessä sinun tarvitsee keskittyä koko ajan täydelliseen ajoitukseen. Ne latautuvat syvemmälle ja tuottavat enemmän tehoa ja nopeutta siimaan, säilyttäen silti erinomaisen nostovoiman uppoavilla siimoilla kalastettaessa. Tämä syvempi, mutta nopea toimintatyyppi toimii monenlaisissa siima- ja heittotyyleissä. Guideline on rakentanut vuosien ajan ensiluokkaisia, kevyitä ja vahvoja 6-osaisia ​​perhovapoja tietäen, että suorituskyvystä, lujuudesta, painosta tai tasapainosta ei tingitä. On luonnollista, että tämä uusi vapasarja on myös moniosainen ja kuljetettavissa pienessä tilassa muiden matkatavaroiden kanssa. Guidelinen ahkera ja määrätietoinen työskentely pitää vapojen laadun maksimaalisen korkeana tinkimättä työn tai komponenttien laadusta.

10 vapamallia sarjassa NT11 DH Salmon & Seatrout – 6 mallia 6-osaisena ja 4 mallia 4-osaisena

12’9 #7/8 (28-31 g /430-480 grains) 6-osainen – Kevyin ja lyhin vapa kahden käden sarjassa. Tällä vavalla voisi kalastella loputtomiin ihan puhtaasta ilosta! Vapa on omimmillaan etenkin pienillä ja keskikokoisilla joilla. Erittäin monipuolinen perhovapa, joka toimii niin kevyillä pintasiimoilla kuin raskaammilla upposiimoillakin, ja alkukauden tulvivien jokien kalastuskin onnistuu helposti. Kehityksen aikana on käytetty tavallisia 3D+/4D, että 3D+/4D Compact -siimoja. 4D-rungot 20g ja 22g painoisina ja 12′- tai 15′-kärjet 7g ja 9g painoisina toimivat vavan kanssa loistavasti.

12’9 #8/9 (32-35 g/490-540 grains) 4-osainen ja 6-osainen – Viime vuosina tämä on ollut yksi suosituimmista kahden käden malleista. Erittäin monipuolinen ja voimakas vapa, jolla et joudu pulaan isojen kalojen kanssa tai suuria perhoja heittäessä. Tämä vapa toimii erinomaisesti sekä lyhyemmän 3D+/4D Compact -siimajärjestelmän että pidempien vakiosiimojen kanssa. Jos kalastat ahtaissa paikoissa, jyrkät ja korkeat jokipenkat takanasi, on Compact-järjestelmä paras valinta. 34 grammainen (25+9g) 4D Compact Multi Tip #8/9 -sarja toimii täydellisesti tällä vavalla.

13’9 #8/9 (32-35 g/490-540 grains) 6-osainen – NT11-vapojen uusien materiaalien ja rakenteen ylivoimainen etu on aihion poikkeuksellinen vakaus ja sen kyky eliminoida nopeasti vavan liike. Kevyt ”swing weight” yhdistettynä välittömään aihion pysähtymiseen palautumisen jälkeen tekee tästä vavasta aivan erityisen. Kuten 12’9 -versiota, myös tätä 13’9 pituutta voidaan käyttää myös lyhyemmän 3D+/4D Compact -järjestelmien tai pidempien vakiosiimojen kanssa. 25g 4D Compact Body yhdistettynä tavalliseen 4D 15’/9g kärkeen on loistava yhdistelmä.

13’9 #9/10 (37-41 g/570-635 grains) 4-osainen ja 6-osainen – Mahdollisesti monipuolisin kaikista vavoista, tämä malli on syystäkin eniten myynyt kaikissa lohivavoissamme. NT11-versio hallitsee lähes kaikki sille asettamasi olosuhteet ja haasteet, ja se tekee sen tyylikkäästi. Raskaat uppoavat siimat, kovat tuulet, isot perhot, isot kalat tai ahtaat korkeat rannat ja syvästä vedestä heittäminen kuuluvat kaikki tämän vavan jokapäiväiseen työhön. Se on murto-osan nopeampi ja tehokkaampi kuin useimmat muut tämän sarjan vavat, mutta se tuntui testeissä niin hyvältä, että vapa jätettiin hieman nopeammaksi. Vavalla heittää erittäin laajan skaalan siimoja, mutta suosikkejamme ovat tavalliset 4D-rungot 29g + 15’/11gr tai jopa 18’/12gr tippi (jälkimmäinen toimii hyvin myös 29g 4D Compact Body -rungossa). Toimiva yhdistelmä on myös 32 g:n runko 9 g:n kärjellä.

14’9 #9/10 (37-41 g/570-635 grains) 6-osainen – Hieman 13’9 mallia pidempi vapa, joka on todella kevyt ja tasapainoinen. Pitkät kalastuspäivät tämän vavan kanssa ovat silkkaa heittämisen iloa! Suosittelemme, että käytät tavallisia 4D-runkoja, joissa on joko 15’/11gr tai 18’/12gr kärjet. Jos haluat kalastaa syvemmältä, 4D S3/5 -runko yhdistettynä 4D S46:n tai S57 tipillä vie perhosi syvimpiinkiin monttuihin ja raskaatkin siimat lentävät tällä vavalla kuin ohjus.

14’9 #10/11 (43-47 g/660-720 grains) 4-osainen ja  6-osainen – Klassinen, isojen jokien, suurien kalojen ja isojen perhojen vapa, joka käsittelee erinomaisesti kaikkia siimatiheyksiä. Aihiossa on todella hyvä yhteys kärjen ja kahvan välillä, ja se on tasapainotettu tehokkaalla keski/nopealla toiminnalla. Aihion erittäin voimakkaan palautumisen ansiosta saat helposti suuremmat siimanopeudet. Toimii erinomaisesti 3D+ -ampumapäiden kanssa luokassa 10/11 (44 g) tai 4D-kokoonpanolla, jossa on 32 g runko ja 18’/12 g tippi. Vaihtoehtoisesti 35 g:n runko, jossa on 15’/11 gr tippi, antaa vielä enemmän kuormitusta vapaan ja toimii yhtä hyvin. Kaikki on vain sinun henkilökohtaisista mieltymyksistäsi kiinni.

15’9 #10/11 (45-50 gr/690-770 grains) 4-osainen – Ultimaattista voimaa pitkiin heittoihin haastavissa paikoissa, syvästä vedestä heitettäessä tai kun takana jyrkät joen rannat rajoittavat vavan liikettä. Vapa on uskomattoman kevyt kädessä ja kevyelläkin liikkeellä vapa latautuu mahtavasti ja heittää uskomattoman pitkälle. Ikoninen vavan pituus ja toimintatyyppi, joka on ollut mallistossamme legendaarisista LeCie-vavoista lähtien vuodesta 2005. Nyt tämä NT11-vapa tuo mukanaan nykyaikaisen teknologian ja nostaa sen suorituskyvyn uusille ulottuvuuksille. Ykkösvalinta tähän vapaan on 4D 35gr runko ja 18’/12g tippi. Alkukauden korkeassa, kylmässä vedessä kalastavalle S46- tai S57-tipillä varustettu 4D S35 runko toimittaa perhosi minne ikinä haluat. HUOM, tämä vapa on 4-osainen. Muut mallit ovat 6-osaisia.

  • 1100 CAP -teknologia tarjoaa tinkimätöntä voimaa, suorituskykyä ja luotettavuutta
  • Jokainen vapa on varustettu kauniilla FLOR- korkilla ja alakahvoissa sekä ”fight buttissa” on korkkivahvike. FLOR on korkeimman tiheyden ja lujuuden omaava korkki, joka kestää vuosien käytön ja pysyy kauniina.
  • Laadukkaimmat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut, yksijalkaiset vaparenkaat titaanipinnoitteella.
  • Kelakiinnikkeet ovat Guidelinen oman T&K-tiimin suunnittelemia ja niissä on kova-anodisoitu ja erittäin kestävä, naarmuuntumaton puolimattapinta.
  • Aihioissa on mattapintainen satiini viimeistely syvän hiilenharmaalla pinnoitteella, joka antaa vavoille tumman ja tyylikkään ulkonäön.
  • Kaikki sidokset on tehty tummanharmaalla langalla ja kaikissa holkeissa, vaparenkaissa ja logoalueilla ne on viimeistelty hienovaraisilla sinisillä sidoksilla.
  • Jokaisen vavan mukana toimitetaan kevyt ja vahva vapapussi, joka on valmistettu 4-suuntaisesti joustavasta nylonista ja vapaputki on valmistettu kevyestä polykarbonaatista, jossa on vahva polyesterikangaspäällinen ja luonnonnahkainen logo.

Takuu

NT11-perhovapoilla on 25 vuoden alkuperäisen omistajan takuu. Tämä takuu kattaa materiaali- ja/tai valmistusvirheet. Takuuaikana (ostopäivästä) sinulla on oikeus korjata tai vaihtaa (Guidelinen harkinnan mukaan / tapauskohtaisesti) vapasi vaurioituneet tai vialliset osat. Jos vapamallin valmistus lopetetaan ja/tai sitä ei pysty korjaamaan tai vaihtamaan vapaosaa, vapa vaihdetaan vastaavaan (harkinnan mukaan).

Katso alla oleva esittelyvideo

C.A.P T1100 tekniikka

NT11-vavoissa on käytetty erittäin elastista 46T Low Resin -materiaalia, jonka avulla on mahdollista luoda höyhenenkevyitä, tunnokkaita aihioita ja parantaa herkkyyttä huomattavasti. T1100-grafiittikerrokset, joissa on erittäin korkea veto- ja puristuslujuus, lisätään 46T-materiaalin sisä- että ulkopinnoille, mikä luo aihioon uskomattoman vahvan seinämän ja perustan aihioiden ylivertaiselle suorituskyvylle, kestävyydelle ja luotettavuudelle. Yhdessä tämän kanssa käytämme hiilikuitumateriaalia, jossa on patentoitu CAP (Complex Axial Pattern) 0, 45, 90 ja -45 asteen Cross Construction -rakenne. Tämä tuottaa salamannopean palautumisnopeuden, lisää heittoetäisyyttä ja parantaa latausvoimaa. Erittäin luja TORAYCA NANOALLOY® -hartsivahvistettu grafiitti parantaa vapojen kestävyyttä. Yleisesti kalastus, heittäminen ja kalojen väsytykset aiheuttavat lukemattomat määrät aihion latautumista ja purkautumista, nanomateriaali ehkäisee aihion jännityksiä ja väsymistä ja estää vaurioiden syntymistä. NT11-aihioihimme toteutetut materiaaliominaisuudet voidaan kuvata näillä yksinkertaisilla sanoilla; Äärimmäinen KESTÄVYYS, KEVEYS ja ennennäkemätön PALAUTUSNOPEUS. Vahvan aihion tekeminen samalla, että siitä saadaan erittäin kevyt ja kestävä, on vapakehityksen perimmäinen tavoite. Tavallisella valmistusprosessilla tehty vapa on vaarassa rikkoutua liian helposti, jos se on tehty kevyeksi ja aihiossa on ohuet seinämät. Riittävän vahvaksi ja kestäväksi tehdystä vavasta tulee taas usein liian painava. Tavallisten valmistajien on vaikea jäljitellä NT11-vapojen ominaisuuksia ja suorituskykyä, sillä käytössä on parhaita saatavilla olevia materiaaleja sekä parasta saatavilla olevaa valmistus- ja vahvistusteknologiaa, jolla saavutetaan aihioihin ihanteellinen rakenne.