Hae tuotemerkkejä:

GUIDELINE Presentation+ WF -perhosiima

89,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

GUIDELINE Presentation+ WF -perhosiima 

Ensimmäinen Presentation-sarja tuli vuonna 2002, ja se on ollut yksi eniten myydyimpiä siimoja useiden vuosien ajan. Siima on suunniteltu alunperin taimenenkalastajille, jotka viettävät paljon aikaa pienillä joilla tai järvillä, joissa varovaisuus, tarkkuus ja presentaatio ovat tärkeämpiä, kuin pitkät heitot. Presentation on loistava yleissiima, joka on helppo heittää ja toimii erittäin hyvin jopa yli 20 metrin etäisyyksillä. Ahtaissa paikoissa kalastettaessa, tämä siima pesee pidempi kartioiset siimat. Presentation WF:llä voit pitää vähemmän siimaa vavan kärjen ulkopuolella ja heittää pidemmälle.

Suurin osa painosta on tyvipäässä, mikä tekee siitä myös täydellisen siiman kaikenlaisiin vedestä lähteviin heittoihin, kuten spey- ja switch-heittoihin. Siimalla saat tarkat ja nopeat presentaatiot lyhyen tyvikartion ja compressoidun bellyn ansiosta. Pitkä etukartio siirtää voiman ja nopeuden sulavasti perukkeeseen, mikä tekee presentaatiosta kauniin etenkin pintaperhokalastuksessa ja pitkillä perukkeilla. WF #5:ssä ja #6:ssa on tarpeeksi voimaa heittää raskaitakin nymfejä ja streamereja.

Uuden sukupolven siiman nimeltä Presentation+ monipuolisuutta on parannettu entisestään lisäämällä käsittely- ja juoksusiimojen paksuutta. Tämä auttaa tasapainottamaan siiman oikenemista ja siima on heitossa jämäkämpi ja tasapainoisempi. Se mahdollistaa myös heittämisen pitkillä siimapituuksilla. Presentation+ tarjoaa paremman tasapainon ja vakauden looppeihin, etkä saa sitä “saranoitua” fiilistä, joka on yleistä lyhytkartioisilla siimoilla.

Presentation+  siiman kartion pituuden ja painon suhde on suunniteltu huolella, jotta siima saadaan tarpeeksi iskeväksi ja nopeaksi kuormittamaan vapasi täydellisesti ja oikenemaan kauniisti suurienkin perhojen kanssa. Siiman kartiointi toimii hienosti  tuulisinakin päivinä. Lyhyt belly tarjoaa monipuolisuutta heittoihin ja mahdollistaa äkkinäiset nopeuden muutokset. Ohuesta siiman halkaisijasta huolimatta tämä siima kelluu hyvin. Liukas ja joustava pinnoite parantaa heittokykyä ja vähentää siiman muistiongelmia kylminäkin kalastuspäivinä.

Presentation+ WF on rakennettu punotulle ja hieman venyvälle multifilamenttiytimelle. Siiman tyvi- ja kärkipäässä on pienet, tehtaalla valmistetut hitsatut silmukat ja kärjen lähellä on laser ID-merkintä. Heittopään väri on vaalean harmaakultainen ja juoksusiimassa on hienovarainen Cool Grey -sävy. Siiman pakkausmateriaalit ovat ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä. Presentation+ on saatavana WF2F:stä WF6F:ään.

Malli Heittopään pituus Heittopään paino Väri Kokonaispituus
Presentation+ WF2F 8,5m / 28ft 7g / 108 gr Pale Greyish Gold / Cool Grey 25m / 82ft
Presentation+ WF3F 8,5m / 28ft 8g / 123 gr Pale Greyish Gold / Cool Grey 25m / 82ft
Presentation+ WF4F 8,5m / 28ft 9g / 139 gr Pale Greyish Gold / Cool Grey 25m / 82ft
Presentation+ WF5F 8,75m / 28,7ft 11g / 170 gr Pale Greyish Gold / Cool Grey 27,5m / 90 ft
Presentation+ WF6F 8,75m / 28,7ft 13g / 200 gr Pale Greyish Gold / Cool Grey 27,5m / 90 ft