Hae tuotemerkkejä:

GULFF Pro365 UV -Lamppu

42,90 

Vain 1 varastossa

Myymälässä saatavilla: 1

Tuotetunnus (SKU): 6430068960154 Osastot: , ,

GULFF Pro365 UV -Lamppu on 365nm aallonpituudella toimiva lamppu UV-liimojen kovettamiseen. Lamppu on suunniteltu erityisesti Gulff UV-liimojen kovettamiseen. Lamppu kovettaa Gulff UV-liimat tehokkaasti muutamassa sekunnissa ja lopputulos on täydellisen kuiva ja sileä. Gulff UV-liimat kuivuvat ja kovettuvat liima kerroksen paksuudesta ja koostumuksesta riippuen n. 3-15 sekunnissa. Muilla aallonpituuksilla toimivat lamput eivät ole yhtä tehokkaita kovettamaan UV-liimoja, jotka aktivoituvat 365 nm aallonpituuden valolla.

  • Ammattilaiset suosittelevat 365nm aallonpituudella toimivia lamppuja UV-liimojen kovettamiseen
  • 3W tehokas UV LED
  • Pakkaus sisältää ladattavan UV-lampun, USB laturin ja 18650 ladattavan akun
  • Takuu 1 vuotta
  • Gulff UV-lampun kehittäjinä ovat toimineet kokeneet perhonsitojat
  • Huom! Säilytettävä lasten ulottumattomissa
  • Lamppua käyttäessä on suositeltavaa käyttää suojalaseja
  • Perhokalastus.fi:n testaama ja suosittelema

Gulff uv-lampulla valottaessa lamppu viedään noin sentin -kahden etäisyydelle liimapinnasta ja pintaa valotetaan tasaisesti tietty aika kerroksen paksuudesta ja liiman ominaisuuksista ja koostumuksesta riippuen. Ohueen kerrokseen liimaa, tai seokseen, jossa on normaali koostumus, riittää valotusajaksi n. 3-4 sekuntia. Värilliset liimaseokset vaativat hieman pidemmän valotusajan. Myös paksumpi kerros tai liimaseos, jossa on paksumpi koostumus, vaatii pidempää valotusaikaa. Valotuksen päätyttyä lopputulosta voi kokeilla sormella, mutta liimapinnan on hyvä antaa jäähtyä ensin noin 5 sekunnin ajan. Oikean valotusajan jälkeen liiman pinta on kuiva ja sileä. Valotusajan pituudella pääsee vaikuttamaan liiman elastisuuteen. Gulff -liiman kuivumisen nopeus johtuu seoksen kirkkaudesta ja uusista erityisistä ainesosista, joiden läpi valo pääsee kulkemaan erittäin nopeasti. Mikäli liimaa valottaa liian kauan, se voi muuttua kellertäväksi ja kärytä.

Liimojen käytössä on hyvä ottaa huomioon sidonnan pohjamateriaali. Erityismainintana huokoiset sidonta-materiaalit, joihin on suositeltavaa levittää ohut liimakerros useampaan otteeseen, ja suorittaa valotus kerroksien välillä, jotta huokosiin tunkeutuva liima saisi myös oikean määrän valotusta. Kuivumista voi heikentää ja haastaa myös metalli ja liuottavat aineet. Mikäli käytät liimaa ja jonkinlaista liuotinta perho -sidoksessa, on suositeltavaa antaa pinnan kuivahtaa vuorokauden yli, jotta liuotin pääsee haihtumaan liimapinnasta. Mikäli liima ei kuivu oikean pituisesta valotuksesta, valotuksen etäisyydestä, pohjamateriaalista riippumatta, on suositeltavaa tarkastaa uv-valon paristot. Pariston tehon heikentymisellä voi olla vaikutusta kuivumisen tehoon.

Paino0.195 kg
Mitat20 × 13 × 5 cm