Hae tuotemerkkejä:

HERMIT Palmer -sidontapenkki

159,00 

Saimme erän Palmer -sidontapenkkejä varastoon! Sido missä ja milloin tahansa! Hermitin käsikäyttöisellä sidontapenkillä sitoo perhoja kätevästi kotona ja joella. Pienen kokonsa vuoksi penkki on näppärä kuljettaa mukana kalastusreissulla ja vaelluksella. Laadukkaat ja kestävät materiaalit tarjoavat pitkän käyttöiän ja mikä hienointa, 100% kotimainen suunnittelu ja valmistus!

Vain 2 varastossa

Myymälässä saatavilla: 2

Tuotetunnus (SKU): HE-PAL Osastot: ,

Uutta perhonsidontaan! Hermit Company Palmer -sidontapenkki on kädessä pidettävä perhonsidontapenkki, jolla voi sitoa perhoja missä tahansa, kotona, junassa matkalla kalastuskohteeseen tai jokipenkalla. Palmeriin ei siis tarvita erillistä jalustaa tai pöytää, vaan penkkiä pidetään sidonnan ajan kädessä. Käsikäyttöisellä sidontapenkillä sitominen on kätevää ja voit aina tarkastella työn jälkeä haluamastasi kulmasta. Sidontalangan saa asetettua kiinni sille tarkoitettuun kohtaan penkin alaosassa, silloin kuin tarvitaan kahta kättä. Alla olevassa videossa näytetään kuinka näppärästi Palmeria käytetään.

Palmerin korkealaatuiset materiaalit tekevät siitä pikäikäisen. Ominaisuudet ja ainutlaatuinen muotoilu tekevät siitä myös miellyttävän ja helpon käyttää. Vahvat teräsleuat sopivat niin streamereiden kuin pienempien hyönteisjäljitelmien sidontaan.

Helppokäyttöisyyden ja kokonsa puolesta Palmer käsisidontapenkki on ehdoton valinta etenkin reissaavalle perhokalastajalle. Kalojen ruokalista ei aina kohtaa rasiasta löytyvien perhojen kanssa ja siksi Palmer sidontapenkki on hyvä olla mukana pidemmillä kalastusretkillä. Palmerilla sitoo käden käänteessä juuri sen näköisiä perhoja, kuin kyseisellä hetkellä tarvitaan.

  • Laadukkaat kestävät materiaalit, runko alumiinia, leuat terästä
  • Mahtuu pieneen tilaan ollen erinomainen matkasidontapenkki
  • Kätevä ja helppo käyttää
  • Paino 88g
  • Mitat noin 9,5 cm x 5 cm
  • 100% Suomalainen suunnittelu ja valmistus