Hae tuotemerkkejä:

IKON Haavinkantolaite

63,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

IKON Haavinkantolaite on haavin kantamiseen suunniteltu erikoistyökalu, joka on 100% suomalaista käsityötä.

Muistuuko mieleen vanhojen haavinvapauttimien kanssa, kun kalaa väsyttäessäsi haavi on irronnut selästä ja roikkuu mahdollisen kuminauhan varassa parin metrin päässä selkäsi takana? Tällöin joudut vetämään haavia pitkin kosken kuohuja jotta voit haavita kalan. Tai jos siiman päässä on unelmien kala, joka jo näyttää väsymisen merkkejä kun vedät kalaa haavimisetäisyydelle. Ottaessasi haavin selästä kala päättääkin rynnätä vielä kosken kuohuihin. Sinulla on enää sekunnin murto-osa aikaa kiinnittää haavi takaisin selkään ja tarttua siimaan sekä jarruttaa kalan menoa. Haavi napsahtaa harvemmin paikoilleen kertayrityksellä ja kohta se lipuu taas virran mukana käden ulottumattomiin.

Ikon Fishing Productsin kantolaite pitää haavin aina käden ulottuvilla, nopean tilanteen tullen haavin saa ripeästi käteen ja mikäli haaviminen ei onnistu ensiyrityksellä, niin voit vapauttaa haavin ja se löytyy seuraavalla yrityksellä samasta paikasta. Haavia ei tarvitse yrittää kiinnittää selkään, vaan se on kainalossa luonnollisessa paikassa.

Haavinkantolaite asetetaan hartia-kainalovälille ja lukitaan edestä, kantolaitteen rakenteen vuoksi voit muotoilla sen itsellesi sopivaksi. Kantolaite istuu kaikkien kalastusliivien sekä rintareppujen kanssa, sopii myös takin päälle. Säätövaraa on reilusti joten kantolaitteen sopivuutta ei tarvitse miettiä.

Suosittelemme aina käyttämään IKON haavinkatolaitteen lisäosaa kantolaitteen kiinnitykseen. Poislukien Ikonin oma haavi jossa on jo valmiina kiinnityspiste kantolaitetta varten.

Materiaalit

  • Ulkopuoli laadukasta saksalaisvalmisteista 3mm neopreenia. Valmistettu Euroopassa
  • Sisäpuoli homesuojattu erittäin hyvin kulutusta kestävää vuorikangasta.
  • Solki, iskunkestävää muovia, tehty kestämään kovaa rasitusta. Valmistettu Europaassa
  • Haavin kiinnityssolki, ruostumatonta terästä, mutterilukitteinen.
  • Haavin kannakekuminauha teknistä kovaa rasitusta kestävää (kuminauhalle yhden vuoden takuu) Valmistettu Euroopassa
Paino 0,190 kg (kilogramma)
Mitat 50 × 30 × 4 cm (senttimetri)