Hae tuotemerkkejä:

LOOP Torne V2 Jacket -kahluutakki

730,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Uutta Loopilta, premium kahluutakki Torne V2 nyt tilattavissa!

Huippulaadukkaat Loop kahluutakit saavat jatkoa, kun Torne V2 takki astuu markkinoille. Tyylikkyys, parhaat materiaalit ja kestävyys yhdistettynä, SympaTex® -kalvolla varustettu Torne V2 tarjoaa käyttäjälleen kaiken, mitä kahluutakilta voi toivoa. Kierrätettävä SympaTex® kalvo tarjoaa ultimaattisen vedenpitävyyden ja tuulenpitävyyden, samalla CORDURA® päällyskangas suojaa luotettavasti kulumiselta ja repeytymiltä.

SympaTex® Teknologia – Suunniteltu pitämään keho kuivana ja säätelemään kehon lämpötilaa, viimeisintä tekniikkaa edustava SympaTex® kalvo tarjoaa optimaalisen mukavuuden kelillä kuin kelillä. Hydrofiilinen molekyylirakenne kalvossa absorboi veden höyryksi ja vapauttaa sen ulospäin. Korkeammissa lämpötiloissa ja kosteudessa, kalvon toiminta tehostuu. Kalvo sopeutuu erinomaisesti vallitsevaan olosuhteeseen.

Kestävä valmistustapa – Perinteisistä vedenpitävistä ja hengittävistä takeista poiketen, Torne V2 kahluutakin kalvo on täysin kierrätettävä ja ePTFE ja PTC -vapaa. Kalvon valmistukseen käytetään huomattavan paljon vähemmän vettä (3 litraa per kilo materiaalia) verraten vaihtoehtoisiin kalvoihin markkinoilla (jopa 60 litraa vettä per kilo materiaalia).

Paranneltu etuvetoketju – YKK vedenpitävän vetoketjun rakenne takaa sen, että siinä ei ole mitään koloa tai kohtaa, josta vesi tai tuuli pääsisi lävitse. Käyttömukavuus on myös huomioitu vetoketjun sisäpuolelta.

Monikäyttöiset taskut – Loopin tunnusomainen kolmen taskun malli on käytössä myös Torne V2 takissa. Työkaluille on omat piilotetut kiinnityspaikkansa sekä fleecevuorinen käsienlämmittelytasku alaspäin suljettavilla YKK® vedenpitävillä vetoketjuilla.

Suojaava huppu – Säädettävä huppu, joka pitää sinut kuivana ja lämpimänä ankarimmissa olosuhteissa.

Vedenpitävät hihansuut – Säädettävät tarrakiinnitteiset hihansuut estävät veden nousun takin sisälle hihoihin.

ValmistusmaaViro (EU)