Hae tuotemerkkejä:

LOOP Women´s Dellik Wading Jacket -kahluutakki

395,00 

Korkealaatuinen Loop Women´s Dellik Wading Jacket -kahluutakki tarjoaa vedenpitävyyden ja hengittävyyden kaikilla kalastusretkillä!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

LOOP Women´s Dellik Wading Jacket -kahluutakki on veden- ja tuulenpitävä, tyylikäs ja hyvin istuva takki naisille. Korkean suorituskyvyn SympaTex® -kalvon vuoksi takki säätelee kehon lämpöä ja hengittää tehokkaasti. Takin vahvempi ja joustavampi tvilli-rakenne on viimeistelty kestäväksi aktiivista käyttöä varten. Takissa on erinomaisesti tilaa rasioille ja muille tarvikkeille kolmen rintataskun myötä, paikkoja työkaluille, sekä fleece-vuoratut käsien lämmitelytaskut. Dellik takissa on käytetty kaikkein viimeisimpiä YKK®-vedenpitäviä vetoketjuja. Heitettäessä ja kalaa vapauttaessa hihansuut estävät täydellisesti veden pääsyn takin sisälle. Huppu ja helma suojaavat erinomaisesti kovan myrskyn yllättäessä ja niiden istuvuus on säädettävissä juuri käyttäjälle sopivaksi.

Takin korkean suorituskyvyn SympaTex® kalvo on on valmistettu täysin kierrätyskelpoiseksi ja ympäristöystävälliseksi, ei sisällä ePTFE:tä tai PTC:tä. Lisäksi kyseisen kalvon valmistamiseen käytetään vain noin 5% vettä, siitä määrästä mitä normaalisti kyseisten kalvojen valmistamisessa tarvitaan.

  • Vedenpitävä, tuulenpitävä, hengittävä
  • Runsaasti tilaa tarvikkeille, taskuja ja tarvikepaikkoja
  • Käsienlämmittelytaskut fleece-vuorella
  • Säädettävät hihansuut, huppu ja helma
  • Värit: Aubergine, Dark Grey ja Petrol
  • Koot XS-XL