Hae tuotemerkkejä:

MAUI JIM Huelo

246,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

MAUI JIM Huelo aurinkolaseissa on mitoitus, joka sopii useimmille ja parhaiten neliön-, ovaalin- ja sydämenmuotoisille, sekä pitkille kasvoille. Huelon keveisiin nailonkehyksiin on yhdistetty kevyet MauiPure®-linssit, jotka ovat naarmun- ja iskunkestävät ja tarjoavat terävän optiikan, sekä säädettävät nenäpehmusteet jotka takaavat mukavuutta koko päivän ajaksi olit sitten kalassa tai kaupungilla. Patentoidut polarisoidut linssit poistavat heijastukset vedenpinnalta ja tarjoavat terävän näkymän veden pinnan alle.

Maui Jim -aurinkolasit syntyivät Havaijin auringon alla. Tällä hetkellä Maui Jim on maailman nopeimmin kasvava polarisoitujen linssien valmistaja. Patentoitu PolarizedPlus2-teknologia on kehitetty parantamaan näkymää kaikenlaisessa valossa.

PolarizedPlus2 -linssit poistavat 99% häikäisevästä heijastuksesta, 100% haitallisista UV-säteistä, sekä suodattavat 95% sinisestä valosta (HEV), ja korostavat värejä ennennäkemättömällä tavalla. Linsseissä on vettä ja rasvaa hylkivä pinnoite ja lasit tarjoavat käyttäjälleen pitkäaikaisen ja laadukkaan käyttökokemuksen.

Kaikki Maui Jim -aurinkolasit ovat Yhdysvaltojen ihosyöpäsäätiön (Skin Cancer Foundation) suosittelemia, koska ne tarjoavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle.

Tarkemmat lasikohtaiset tiedot:

 • Linssi: Maui Pure – Optiikka lähes yhtä terävää kuin Super Thin -lasissa. Erittäin kevyt materiaali. Linssi on naarmun- ja iskunkestävä.
 • Kehys: Nailon
 • Malli: Suorakulmainen
 • Koko: Medium
 • Sarana: Perinteinen sarana
 • Linssin leveys: 58mm
 • Linssin korkeus: 41mm
 • Nenäkaari: 18mm
 • Nenäsilta: Yksi silta, jossa säädettävät nenätyynyt
 • Aisa: 135mm
 • Lasit toimitetaan suojakotelossa
 • Mallit: Neutral Grey / Translucent Grey, Blue Hawaii / Matte Blue, HCL® Bronze Translucent Rootbeer, HAWAII LAVA™ / Matte Black

PolarizedPlus2-linssi värivaihtoehdot Maui Jim Huelo aurinkolaseissa:

Hawaii Lava™ – Trendaava uutuus vaihtoehto punaisella peilipinnoitteella tarjoaa uuden tyylikkään ilmeen ja hämmästyttävän kirkkaat ja intensiiviset värit kuin muut Maui Jim -linssit. Peilipinnoite vähentää linssin läpi kulkevan valon määrää, poistaa häikäisyn ja tehostaa värejä ja kontrasteja. Erinomainen linssi kirkkaaseen keliin ja vaihtelevaan valoon! Hawaii Lava linssissä on pohjalla HCL® Bronze linssi.

Neutral Grey – Tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa, mutta tehostaa samalla värejä ja kontrastia. Neutral Grey on erittäin hyvä linssin väri kalastukseen.

HCL® Bronze – Suurikontrastiset linssit – Erinomainen kontrastin ja värien tehostus vaihtelevissa valo-olosuhteissa. Loistava valinta niille, jotka pitävät lämpimästä, hennon pronssisesta sävystä. Monipuolinen linssin väri Suomen kalastusympäristöön, vaeltamiseen, autoiluun sekä moottoripyöräilyyn.

Blue Hawaii – Suosituimpien mallien trendikkääksi vaihtoehdoksi kehitetty Blue Hawaii tarjoaa uuden, tyylikkään ilmeen sekä samat upeat intensiiviset ja kirkkaat värit kuin muut Maui Jim -linssit. PolarizedPlus2 Neutral Grey -linssien ulkopintaan on levitetty sininen peilipinnoite, joka vähentää linssin läpi kulkevan valon määrää, poistaa häikäisyä ja tehostaa värejä ja kontrastia. Linssit tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa. Lasit ovat täsmävalinta kalastukseen järvellä ja merellä.

Takuu

Lasien alkuperäiselle ostajalle myönnetään kahden vuoden takuu ostopäivästä laskien materiaali- ja valmistusvikojen varalta. Nenätallat ja aisat ovat maksuttomia niin kauan, kun osia on saatavilla. Valintamme mukaan korjaamme tai vaihdamme kaikki vialliset Maui Jim -aurinkolasit, paitsi jos on kyseessä on asiattomasta tai väärästä käytöstä aiheutunut vahinko.

Maui Jim Sunglasses