Hae tuotemerkkejä:

METZ Hen Saddle -Kanansatula

24,90 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

METZ Hen Saddle -Kanansatulasta saa loistavaa häkilä-materiaalia lohiperhoihin. Metz kanan satulahöyhenet ovat pehmeitä ja soveltuvat myös moniin uppoperhoihin häkiläksi tai siiveksi. Valkoisen värisen satulan voi värjätä haluamakseen tai käyttää sellaisenaan.

  • Laatuluokitus #1: Kaikki laatuluokat ovat laadukkaita, mutta #1-luokassa on enemmän hyvin pieniä häkilöitä, kuin esimerkiksi #3-luokassa
  • Kanansatula kokonaispituus noin 22cm ja leveys noin 12cm
  • Höyhenen pituus on noin 3-7cm

Metz on eräs maailman legendaarisimmista kukon sekä kanan tuotteistajista. Metzillä on vuosikymmenien kokemus niskojen ja satuloiden jalostamisesta perhonsitojille ympäri maailman, joten Metzin tuotteiden laatu on pitkällisen työn tulos. Häkilät ovat erittäin laadukkaita; ruodot ohuita ja siikaset teräviä, joten sinun on helppo käyttää häkilöitä kaikkiin perhoihin. Metzin niskat ovat huippulaatua pintaperhojen sitojille ja satuloista löytyy loistavaa materiaalia esimerkiksi lohipintaperhojen sitojille. Muista merkeistä poiketen esimerkiksi kananniskat ovat hyvin kookkaita ja niissä on myös hartiat mukana, eli niskaosan häkilöiden lisäksi materiaalia löytyy myös paljon enemmän kuin tavallisesti. Nämä korkealuokkaiset kananniskat ovat loistavaa materiaalia uppoperhoihin. Kanansatuloista tehdään esimerkiksi lohiperhojen kurkkuhäkilät, mutta nämä luonnollisesti soveltuvat loistavasti myös streamereiden sidontaan. Metz-niskat ovat häkilämäärältään suuria ja kookkaita, joten hyvin usein puhutaankin, että kauan aikaa sitten ostettu niska riittää edelleen. Kokonaisen niskan ostaminen on aina järkevää, kun tarvitaan tiettyä väriä paljon.