Hae tuotemerkkejä:

PATAGONIA Forra Wading Boots

250,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Huippumukavat Patagonia Forra Wading Boots kahluukengät – liikkuvan perhokalastajan varma valinta!

Patagonian Forra Wading Boots kahluukengät ovat suuniteltu liikkuvan, päiväretkiä ja vaelluksia tekevän perhokalastajan tarpeisiin. Kevyet, mutta silti samalla tukevat kengät ovat omiaan vaeltavalle kalastajalle, sillä Forra kahluukengät ovat vaelluskengät ja kahluukengät samassa paketissa. Huippuluokan Vibram® Mars -pohja XS Trek yhdistelmällä takaa parhaan mahdollisen pidon niin vedessä kahlatessa kuin liikkuessa vaihtelevissa maastoissa. Materiaaliratkaisut tekevät17 kengistä kevyet, kulutuskestävät ja edesauttavat kengän nopeaa kuivumista. Kengän rakenne ja yksityiskohdat on suunniteltu tukemaan nilkkaa ja suojaamaan varpaita sekä poistamaan veden tehokkaasti, joten kengät eivät jää raskaaksi kastuessaan.

  • Keskimääräinen paino: 1,162 g
  • Materiaali: 100% nailon mesh
  • Välipohja: EVA ja kumi
  • Ulkopohja Vibram® Mars ja XS Tr
  • Kenkien mukana tulee kahdet kengännauhat
  • Valmistettu Italiassa

Liikkuessasi erityisen liukkailla kivillä, saat lisää pitoa lisäämällä kenkiin nastat. Kenkiin käy erinomaisesti Forra kahluukenkiin suunnitellut Forra Wading Boots Grip Studs -nastat tai Vision nastat. Perhokalastus.fi :n testaamat ja hyväksi todetut!

Kahluukengän koon valinta

Koossa on otettu huomioon kahluuhousun sukan vievä tila, joten kengästä voi valita sen koon, jota normaalisti käyttää. Jos jalan koko on kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan näistä suuremman. Jos käyttää paksuja lämpösukkia ja neopreenisukkia, voi kengistä valita yhtä kokoa suuremman.

Voit aina ottaa yhteyttä [email protected] niin autamme koon valinnassa.