Hae tuotemerkkejä:

PATAGONIA Guidewater Sling

249,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

PATAGONIA Guidewater Sling 15L on täysin vedenpitävä, minimalistisen tyylikäs ja käytännöllinen 100% kierrätetyistä materiaaleista valmistettu laukku perhokalastukseen, joka on ehdoton valinta silloin kun eväiden ja tavaroiden täytyy pysyä kuivana sateen yllättäessä tai jos vaikka uimareissu yllättäisi. Guidewater on suunniteltu kaikkein märimpiin olosuhteisiin, ollen täydellinen kahluulaukku perhokalastukseen.

Vedenpitävä ja vahva kangas ja YKK-vetoketju pitävät veden loitolla ja laukun sisällön kuivana. Laukussa on hyvin tilaa eväille ja perhokalastustarvikkeille, ulkopuolella on riittävästi kiinnityspaikkoja kaikille tarvikkeille sekä myös kiinnikkeet vapaputkelle. Guidewater Sling kahluulaukussa, kuten muissakin Guidewater sarjan tuotteissa, tulee mukana kätevä ja hyödyllinen tarvike-pussukka, jonka voi asettaa laukun sisä- tai ulkopuolelle käyttötilanteen ja -tarpeen mukaan. Pussukkaan mahtuu arvotavaroita, perukepuolat, pienemmät perhorasiat tai pientarvikkeet. Pussukka on helposti liikuteltavissa, joten se on kätevä asettaa laukun ulkopuolelle kalastettaessa, jolloin tarvikkeet ja perukkeet ovat aina käsien ulottuvilla. Laukun selkäosaan on suunniteltu myös paikka haaville. Haavin kahvan saa asetettua takaseinään tehtyyn aukkoon. Laukku on istuva, kevyt ja kätevä kuljettaa mukana. Laukussa on säädettävät, matalaprofiiliset hihnat mukavaan ja tukevaan kantamiseen. Takaseinä ja hihnat ovat kevyet ja mukavantuntuiset, hengittävät, eikä materiaali ime vettä kastuessaan.

  • Materiaaleina kestävä ja vahva 100%  kierrätetty nailon ja 100% kierrätetty polyesteri
  • IPX-7 luokituksen vesitiiveys, kestää satunnaisen upottamisen
  • Irroitettava pussukka, jonka voi kiinnittää laukun sisälle tai ulkopuolelle
  • Ulkopuolella paikka vavalle (kiinnikkeet irroitettavissa) ja kiinnityspaikkoja tarvikkeille, sekä paikka haaville
  • Materiaalit: Kuori: 14.4-oz 100% kierrätetty nailon ripstop TPU päällysteellä (TPU pinnoite myös sisäpuolella), vyö: 100% kierrätetty 4.5-oz 100% polyesteri hydrofobista vettä hylkivää monomesh ripstop verkkokangasta, vuori: 3-oz 200 denierin 100% kierrätetty polyesteri, nauhat: 100% kierrätettyä nailonia, tukeva ja vedenpitävä YKK-vetoketju
  • Reilun kaupan Fair Trade Certified™ -ommeltu
  • Tilavuus 15L
  • Mitat noin 11″ x 8.5″ x 18″
  • Yksi koko, paino n. 670 g