Hae tuotemerkkejä:

Varasto loppu

PERTTI KANERVA – Perhoatlas

38,00 

Varasto loppu

Loppu myymälästä

Tuotetunnus (SKU): 9789523735316 Osastot: ,

Uusi kirja Pertti Kanerva – Perhoatlas nyt saatavilla!

Virtolainen Pertti Kanerva on asunut kuusi vuosikymmentä hyvien suomalaisten kalavesien ja -koskien äärellä. Perhokalastuksestakin Kanervalla on kertynyt monipuolisia kokemuksia neljän aktiivisen vuosikymmenen ajalta lähes joka kolkasta niin kotimaan kuin myös muiden Pohjoismaiden vesiltä.

Lisäksi hänestä on kehittynyt eräs maamme eturivin tunnetuimmista ja arvostetuimmista perhonsitojamestareista, jonka kekseliäisyys uusien sidosmallien kehittelyssä on ollut lähes omaa luokkaansa.

Kanervan hallitsema tietomäärä perhokalastuksen taidoista ja perhonsidonnan nikseistä on valtaisa. Onneksi hän ei ole halunnut pitää taitojaan vakan alla omina salaisuuksinaan vaan on auliisti jo vuosikymmenien ajan toimittanut muun muassa satoja suosittuja lehtiartikkeleita alan julkaisuihin näistä aiheista.

Kanerva on ahertanut myös useita kirjoja ja tietoteoksia, jotka kuuluvat jokaisen perhokalastusta harrastavan peruslukemistoon. Hän on ollut varmasti maamme tuotteliain perhokalastuskirjoittaja tällä vuosituhannella.

Tämän teoksen runsaudensarveen on kerätty laaja, noin puolen tuhannen perhon kattaus hyönteisiä jäljittelevistä klassikkosidoksista ja niiden monista mielenkiintoisista muunnoksista ulkonäöltään mitä mielikuvituksellisimpiin versioihin nykyajan lohikala- ja haukiperhoista. Osa edustaa Kanervan omaa kekseliästä käsialaa, osa on perua muilta alan taitajilta aina Juhani Ahosta alkaen.

Esillä on monia muitakin edesmenneiden koskikalastuslegendojen ottavimpia perhomalleja, heistä mainittakoon muun muassa Veli Autti, Erkki Norell, Simo Lumme ja Lauri Syrjänen. Heidän lisäkseen kirjan sivuilla vilahtelee niin tekijälle tuttujen kuin tuntemattomienkin sidoksia, joita on kerätty yhteen muodostamaan monipuolisen sisällön tähän ensimmäiseen todelliseen kotimaiseen perhoatlakseen.

  • Kirjailija: Pertti Kanerva
  • Kustantaja: Readme
  • Kieli: Suomi
  • Sivumäärä: 300
  • Sidosasu: Kovakantinen
  • Julkaistu: Maaliskuu 2023
  • Mitat: 248 × 178 × 24 mm