Hae tuotemerkkejä:

Ale!

PK-PRO Nymfikalastussetti

399,00 

Vain 1 varastossa

Myymälässä saatavilla: 1

Tuotetunnus (SKU): PKP-NYIM7 Osasto:

PK-PRO Nymfikalastussetti pitää sisällään loistavat työvälineet nymfikalastukseen joille ja puroille, joissa huomaamattomuus, ohuet perukkeet sekä tarkkuus ovat avainasemassa. Nymfisetti Guideline LPs nymfivavalla ja Vision Kalu perhokelalla sekä nymfisiimoilla on laadukas sekä tyylikäs perhokalastussetti ja se sopii erinomaisesti aloittelevalle nymfikalastajalle.

Perhovapana setissä on Guidelinen LPs Euro Nymphing, joka tarjoaa loistavat ominaisuudet euro-nymfaukseen ja pintaperhokalastukseen. LPs 9’9”#3 on loistava vapa nymfikalastukseen pienillä ja suurilla joilla ja se on täydellinen yhdistelmä voimaa ja herkkyyttä.

Perhokelana setissä on varmatoiminen ja kestävä Vision Kalu valukela, joissa on suojattu ja tasaisesti toimiva jarru, jossa on käytetty ruostumattomasta teräksestä ja hiilikuidusta tehtyjä levyjä. Yhden kierroksen jarrunsäätönuppi on tehty työstämällä alumiinista.

Perhosiimana setissä on VISION Ultra Light Nymph – perhosiima, joka on kehitetty nymfikalastukseen, erityisesti puolalais/tsekkiläis/ranskalaistekniikoihin. Ohut halkaisija (vain 0.58mm) ja liukas pinnoite tekevät heittämisestä helppoa. Siiman pehmeys ja siimamuistin todella vähäinen määrä varmistaa sen, että huomaat kaikista varovaisimmatkin tärpit. Siiman molemmissa päissä on pienet lenkit pohjasiiman ja perukkeen kiinnittämisen helpottamiseen. Vaaleanbeige siima suunniteltiin täyttämään erityisesti eurooppalaiset kilpailusäännökset (minimihalkaisija 0.55mm) ja suunnittelu ja testaustyö tehtiin yhdessä yhden maailman kovimman kilpakalastajan, kaksinkertaisen joukkuemaailmanmestarin espanjalaisen Pablo Castro Pinoksen kanssa. Siima on 28 metriä pitkä ja tasapaksu, joten sen voi kääntää kun toinen pää alkaa kulua.

Setin indikaattorisiima on Soldarini Two Tone Indicator Line, jonka kirkkaat fluoresoivat värit näkyvät hyvin kaikissa valo-olosuhteissa.

Perukkeena setissä on huippuluokan Soldarini Fluorocarbon 100% S-Power -perukesiima, jokaon etenkin kilpapaperhokalastajien keskuudessa suosittu perukesiima sen erinomaisen kestävyyden ansiosta. Suosittelemme S-Powerin käytössä Uni-solmua neljällä kierroksella, ja sivuperukkeen tekemiseen kirurginsolmua kolmella kierroksella, parhaimman solmukestävyyden saavuttamiseksi.

Lisäksi setissä on Vision Tippet Rings Stealth -perukerenkaita, jotka helpottavat perukkeen kärjen vaihtamista. Sidot vain halkaisijaltaan kaksimillisen perukerenkaan perukkeeseen, ja solmit perukkeen kärjen renkaaseen. Sivuperukkeen voi solmia samaan renkaaseen kuin perukkeen kärjenkin. Renkaiden pieni paino ei vaikuta heittämiseen eikä kalastukseen, perukkeeseen ei myöskään synny ”niveltä”.

Settiin kuuluu myös pohjasiima, joka on Vision Bäkkäri.

  • Guideline LPs Euro Nymphing 9’9”#3 perhovapa
  • Vision Kalu #3-4 perhokela (väri vihreä)
  • Tuotekuvasta (Ikon N-Serie Competition Nymph Line) poiketen siimana VISION Ultra Light Nymph – perhosiima
  • Soldarini Two Tone Indicator Line -indikaattorisiima, 0.251mm/8.670kg, 25m, Väriltään fluorisoiva oranssi ja fluorisoiva keltainen
  • Soldarini Fluorocarbon 100% S-Power -perukesiima, 0,185mm/5,100kg / 50m
  • Vision Tippet Rings -perukerengas Small/12kg, 10kpl/pakkaus
  • Vision Bäkkäri pohjasiima 20lb 50m / oranssi