Hae tuotemerkkejä:

Ale!

PK-PRO Nymfikalastussetti

344,70  319,90 

Vain 1 varastossa

Myymälässä saatavilla: 1

Tuotetunnus (SKU): PKP-NYIM12 Osasto:

PK-PRO Nymfikalastussetti pitää sisällään loistavat työvälineet nymfikalastukseen joille ja puroille, joissa huomaamattomuus, ohuet perukkeet sekä tarkkuus ovat avainasemassa. Setti sopii erinomaisesti aloittelevalle nymfikalastajalle.

Vapana setissä on Soldarinin ja Loomis & Franklinin yhteistyössä valmistunut IM12 10′ #3 nymfivapa, joka on suunniteltu moderneille nymfikalastustekniikoille.

Setin kelana on Soldarini RCX Fly Reel -perhokela, jossa on säädettävä jarru ja syvä V-mallinen puola. Muotoillusta kammennupista saa hyvän ja pitävän otteen.

Perhosiimana setissä on Vision Ultra Light Nymph, joka on kehitetty nymfikalastukseen, erityisesti puolalais-, tsekkiläis-, ranskalaistekniikoihin. Ohut halkaisija, joka on vain 0.58mm, ja liukas pinnoite tekevät heittämisestä helppoa. Siiman pehmeys ja siimamuistin todella vähäinen määrä varmistaa sen, että huomaat kaikista varovaisimmatkin tärpit.

Setin indikaattorisiima on Soldarini Two Tone Indicator Line, jonka kirkkaat fluoresoivat värit näkyvät hyvin kaikissa valo-olosuhteissa.

Perukkeena setissä on huippuluokan Soldarini Fluorocarbon S-Power Elite -perukesiima, joka on erittäin kestävää Japanilaista fluorocarbonia, joka on miltei näkymätöntä vedessä, eikä heijastele säikyttäen kaloja karkuun. Siima on poikkeuksellisen pehmeää ja siinä solmut pysyvät erittäin hyvin.

Lisäksi setissä on Vision Tippet Rings Stealth -perukerenkaita, jotka helpottavat perukkeen kärjen vaihtamista. Sidot vain halkaisijaltaan kaksimillisen perukerenkaan perukkeeseen, ja solmit perukkeen kärjen renkaaseen. Sivuperukkeen voi solmia samaan renkaaseen kuin perukkeen kärjenkin. Renkaiden pieni paino ei vaikuta heittämiseen eikä kalastukseen, perukkeeseen ei myöskään synny ”niveltä”.

  • Soldarini, Loomis & Franklin IM12 10′ #3 -perhovapa
  • Soldarini RCX Fly Reel 2/4 -perhokela
  • Vision Ultra Light Nymph -perhosiima
  • Soldarini Two Tone Indicator Line -indikaattorisiima, 0.251mm/8.670kg, 25m, Väriltään fluorisoiva oranssi ja fluorisoiva keltainen
  • Soldarini Fluorocarbon S-Power Elite -perukesiima 3x 0,185mm/5,180kg 11,23lb, 50m
  • Vision Tippet Rings Stealth -perukerengas Small/12kg, 10kpl/pakkaus