Hae tuotemerkkejä:

SUPERFLIES Mikkeli Blue (Double)

5,90 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

SUPERFLIES Mikkeli Blue on Norjan Alta-joella syntynsä saanut legendaarinen perhomalli. Mikkeli Blue on tehokas hahmoperho, joka toimii lähes kaikissa olosuhteissa, kaikkina vuodenaikoina. Tämä monen kalastajan luottoperho soveltuu niin lohi- kuin meritaimenjoille. Superflies perhot sidotaan ensiluokkaisista materiaaleista ja lohiperhoissa käytetään kestäviä Mustadin lohikoukkuja.

  • Koukkuvaihtoehdot: Mustad 80525 tai Mustad DL71U kaksihaarainen lohiperhokoukku (mallissa, joka on sidottu Mustad DL71U koukkuun ei ole viidakkokukon silmähöyhen -jäljitelmää)
  • Koot: 6 ja 4

Superfliesin perhot ovat mullistaneet valmisperhojen laatumääritelmän Suomessakin. Perhojen valmistuksessa käytetään ainoastaan parhaita, tarkoin valittuja sidontamateriaaleja. Sidontajälkeen on kiinnitetty ns. “perinteisiä tehdasperhoja” huomattavasti enemmän huomiota ja tämä näkyy lopputuloksessa.

Knoppitieto: Superfliesin perhojen kehitystyössä ja laaduntarkkailussa on mukana myös Suomen tunnetuin perhokalastaja ja näyttelijä, Jasper Pääkkönen.

Paino Ei saatavilla/-tietoa