Hae tuotemerkkejä:

SUPERFLIES Red Butt (Double)

5,20 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

SUPERFLIES Red Butt on legendaarinen, esittelyjä kaipaamaton Pohjois-Amerikasta lähtöisin oleva lohiperho, joka toimii yleisperhona kaikkialla. Red Butt on huipputehokas keväästä syksyyn, kaikkina vuorokauden aikoina, sekä erityisesti yöllä. Perhossa on juuri tarvittavat värit yökalastukseen. Tämä monen kalastajan luottoperho soveltuu niin lohi- kuin meritaimenjoille. Superflies perhot sidotaan ensiluokkaisista materiaaleista ja lohiperhoissa käytetään kestäviä Mustadin lohikoukkuja. Tämä hieman Glödhäck-tyylinen kettusiipinen kaksihaara on sidottu luotettavaan Loopin koukkuun.

  • Koukkuvaihtoehdot: Mustad 80525 tai Loop kaksihaaraiset lohiperhokoukut
  • Koot: 10, 8, 6

Superfliesin perhot ovat mullistaneet valmisperhojen laatumääritelmän Suomessakin. Perhojen valmistuksessa käytetään ainoastaan parhaita, tarkoin valittuja sidontamateriaaleja. Sidontajälkeen on kiinnitetty ns. “perinteisiä tehdasperhoja” huomattavasti enemmän huomiota ja tämä näkyy lopputuloksessa.

Knoppitieto: Superfliesin perhojen kehitystyössä ja laaduntarkkailussa on mukana myös Suomen tunnetuin perhokalastaja ja näyttelijä, Jasper Pääkkönen.

Paino Ei saatavilla/-tietoa