Hae tuotemerkkejä:

SUPERFLIES Silver Doctor

5,20 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

SUPERFLIES Silver Doctor on yksi yksi tunnetuimmista lohiperhoista ja se on lähtöisin Englannista, James Wright´in sidontapenkistä. Silver Doctor ei ole pelkkä näyttävä klassikko, vaan todellinen ison lohen kalastusperho. Tämä lohiperho toimii läpi kauden, aamun, päivän ja illan aikaan, ja se on erinomainen niin kirkkaan kuin sateisen sään perho lohi- ja meritaimenjoille. Kirjava väriyhdistelmä kruunataan hopeisella nimikkorungolla, joka kimalteen ohella tuo sopivasti välkettä kokonaisuuteen.

  • Koko #6 sidottu Mustad 80525 kaksihaarainen lohiperhokoukkuun (tai vastaava)
  • Koko #4 sidottu Mustad DL71U -kaksihaarakoukkuun

Superfliesin perhot ovat mullistaneet valmisperhojen laatumääritelmän Suomessakin. Perhojen valmistuksessa käytetään ainoastaan parhaita, tarkoin valittuja sidontamateriaaleja. Sidontajälkeen on kiinnitetty ns. “perinteisiä tehdasperhoja” huomattavasti enemmän huomiota ja tämä näkyy lopputuloksessa. Superflies perhot sidotaan ensiluokkaisista materiaaleista ja lohiperhoissa käytetään mm. kestäviä Mustadin lohikoukkuja.

Knoppitieto: Superfliesin perhojen kehitystyössä ja laaduntarkkailussa on mukana myös Suomen tunnetuin perhokalastaja ja näyttelijä, Jasper Pääkkönen.

Paino Ei saatavilla/-tietoa