Hae tuotemerkkejä:

VISION Bamboo Bug & UV Hoodie -hyönteissuojattu huppari

79,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Suuren suosion saavuttanut visionin ötökkäpaita on erittäin hyödyllinen perhokalastajalle, marjastajalle ja sienestäjälle sekä kaikille paljon ulkona aikaansa viettäville! Tämä tekninen hyttyshuppari on käsitelty synteettisellä permetriinillä, joka on verrattavissa narsissisuvun kasveissa esiintyvään luonnolliseen karkoitteeseen, joka ajaa tehokkaasti hyönteisen pois.

Vision Bamboo Bug & UV Hoodie hyönteissuojattu huppari on tekninen huppari, joka estää haitallisten UV-säteiden vahingot iholla, sekä pitää inisevät hyttyset loitolla. Oivallinen huppari trooppisiin sekä kotimaan kohteisiin. Bamboo Bug & UV Hoodie on leikkaukseltaan rento ja huppua on mahdollista käyttää lippiksen päällä.

Vision hyönteissuojahuppari on valmistettu bambun ja polyesterin sekoitekankaasta. Materiaalin ansiosta paidan imukyky kosteudelle on erinomainen, lisäksi materiaali ei jää kosteaksi vaan haihtuu ilmaan tai siirtää kosteuden seuraavaan kerrokseen, näin ollen pysyt itse kuivana. Bamboo Bug & UV hoodie soveltuu erinomaisesti kylmällä kelillä aluspaidaksi lämmittämään ja kuumalla kesäkelillä viilentämään oloa. Paita on päällä erittäin pehmeä, bambun kuitujen ansiosta. Lisäksi bambu-materiaalin antibakteerinen ominaisuus auttaa sinua pysymään raikkaana pitkään. Kestävän kehityksen kannalta bambun käyttö vaatteiden valmistuksessa on myös ekoteko, bambu nimittäin on yksi nopeimmin kasvava kasvi maailmassa.

The Bug & UV käsittely pitää ärsyttävät inisevät hyttyset loitolla ja samalla antaa suojan (UPF 50) haitallisilta UV-säteiltä. Kankaan Tanatex-käsittely hyttysiä vastaan perustuu permetriiniin ja se säilyy vaatteessa sen odotetun käyttöiän. Tanatex-käsitelty vaate ei ole käyttäjälle haitallinen, hyttysten puremat se kuitenkin ehkäisee tappamalla hyönteisen kun se on kontaktissa käsitellyn vaatteen kanssa. Koot S-XXL. Nyt myös XS koko saatavilla Rust värisenä.