Hae tuotemerkkejä:

VISION Grand Daddy -perhosiima

89,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

VISION Grand Daddy -perhosiima on kuuluisan Big Daddy haukisiiman jälkeläinen. Kuten edeltäjässä, Grand Daddy siimassa on 8.5 metriä pitkä heittopää. Etukartio on hieman lyhyempi ja takakartio on hieman pidempi verraten vanhaan Big Daddy siimaan. Tämä tarkoittaa sitä, että siimassa on entistä enemmän voimaa kääntää kookkaita, suuren ilmanvastuksen omaavia haukiperhoja.

Siiman pinnoite on erittäin liukas ja notkea, ja siinä on vähäinen muisti kylmissä olosuhteissa. Vain vähän venyvä ydin parantaa tärppien havaitsemista ja perhon uittotuntumaa, ja se myös välittää heittoenergiaa paremmin, kuin tavanomaiset siimat. Valmiit lenkit siiman molemmissa päissä tekee pohjasiiman ja perukkeen liittämisestä helppoa.

Uppoavissa (Sink) siimoissa on hyödynnetty Visionin Sliding Density™ rakennetta, jossa on kärkeä kohti kasvava uppoavuus. Tiheys muuttuu liukuvasti vähitellen, eikä siimassa ole minkäänlaista saranakohtaa häiritsemässä heittoa. Hitaasti uppoavissa (intermediate) siimoissa on koko siiman tasainen tiheys. Grand Daddy haukisiima on täydellinen Grand Daddy haukivapaan.

Luokka
WF8 / 19g Floating
WF8 / 19g Intermediate
WF8 / 19g Sink2 to sink4
WF9 / 21g Floating
WF9 / 21g SloMo to intermediate
WF9 / 21g Intermediate
WF9 / 21g Sink2 to sink4
WF9 / 21g Sink5 to sink7
WF10 / 23g Floating
WF10 / 23g Intermediate
WF10 / 23g Sink2 to sink4
WF10 / 23g Sink5 to sink7
Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa