Hae tuotemerkkejä:

VISION HERO Salmon -perhokalastussetti

559,00 579,00 

Vision Hero Salmon perhokalastussetti on heti käyttövalmis kahdenkäden setti lohen perhokalastukseen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

VISION HERO Salmon -perhokalastussetti on erinomainen lohisetti, jossa on hinta-laatusuhteeltaan loistavat välineet lohen perhokalastukseen. Setti koostuu kahden käden Hero lohivavasta, Hero perhokelasta, Hybrid ampumapääsiimasta, johon on integroitu juoksusiima, kelluvasta Hybrid kärjestä sekä pohjasiimasta ja kartioidusta valmisperukkeesta. Setti on valittavissa kahdesta vaihtoehdosta 13’7″ #8 tai 14’7″ #9. Setti toimitetaan siimat valmiiksi kelalle puolattuna kestävässä Cordura -vapaputkessa, jossa on paikka kelalle. Kaikki setin välineet ovat laadukkaita ja hankittavissa myös erikseen.

Hero Salmon perhovapa on kevyt ja mukavaheittoinen medium-fast lohivapa, joka on siimojen suhteen kaikkiruokainen. Kahdenkäden Hero vavan kahvasta saa hyvän ja tukevan otteen ja se on täydellisen pituinen. Kahvan muoto, pituus ja malli miellyttävät varmasti kokeneempaakin perhokalastajaa.

Hero Salmon perhokela on suositun Hero -valukelan lohiluokan malli. Hero Salmon perhokelassa on sama ulkonäkö kuin pienemmissä malleissa, mutta sen sisältä löytyy voimakkaampi, luotettava ja vesitiivis jarrujärjestelmä, joka on O-renkaiden takana suojattuna lialta ja vedeltä. Juoksusiimat eivät pääse karkaamaan puolan ja rungon väliin, joten tämän kelan kanssa voi käyttää huoletta ohuita juoksusiimoja. Kela syö tarpeeksi siimaa ja se on helposti yhdistettävissä kaikenlaisien kahden käden vapojen kanssa. Luotettava kumppani, jonka kanssa kanssa kohtaa epäröimättä suuremmatkin kalat ja raskaimmat olosuhteet.

Hybrid ampumpää on huippuluokan ampumpääsiima, jossa on mukana juoksusiima. Hybrid ampumapään runko on kelluva ja setin mukana tulee myös kelluva kärki, jolla on helppo aloittaa harjoittelu. Hybrid ampumapäähän on mahdollista hankkia erilaisia kärkiä erilaisille vesiolosuhteille. Samaa runkoa käyttämällä, mutta vaihtamalla pelkän kärjen, voit kalastaa monipuolisemmin eri syvyyksissä. Tippejä on saatavilla monipuolisesti ja onkin suositeltavaa hankkia myös raskaampia kärkiä isommalle vedelle, kuten myös kirkkaita tippejä, jotka tuovat takuulla tapahtumia siiman päähän. Hybrid rungon kanssa voi myös käyttää Ace T-tippejä.

Hero Salmon -perhokalastussetti on heti käyttövalmis ja setin lisäksi tarvitset enää vain lohiperhot. Valitse parhaat lohiperhot tästä. Saatavilla on myös Perhokalastus.fi :n kasaamat huippusuositut lohiperholajitelmat Tornionjoelle ja Simojoelle sekä Finnmarkin lohijoille.

  • Laadukas valmissetti valittavissa Hero perhovavasta 13’7″ #8 ja 14’7″ #9, joissa Hybrid 31g ampumapäärunko + 12ft kelluva tipppi ja Hybrid 35g ampumapäärunko + 15ft kelluva tippi
  • 4-osainen Hero Salmon DH -perhovapa, jossa on tumma hiomaton maalattu aihio
  • Moderni Hero Salmon valukela
  • Pohjasiima 150m / 30lbs ja kartioperuke 15ft
  • Valmissetit toimitetaan siimat valmiiksi kelalle laitettuna