Hae tuotemerkkejä:

WAPSI Ultra Chenille Nauha (Standard)

2,99 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

WAPSI Ultra Chenille Nauha (Standard) on paksumpaa chenilleä ja erinomaista isommissa uppoperhoissa sekä esimerkiksi leech-streamereissä.

Chenillet ovat perhositojien perusmateriaaleja. Niistä tehdään esimerkiksi pupien periä, streamereiden, larvojen, nymphien tai pupien runkoja. Chenillet ovat monikäyttöisiä ja niistä löytyy värejä räikeästä maanläheiseen. Käytä vain mielikuvitusta, mihin kaikkeen voit käyttää erilaisia chenillejä ja saat perhosi valmiiksi nopeammin kuin uskotkaan. Kokovalikoima on laaja ja värejä erittäin paljon.

Wapsi Micro Chenille on loistavaa pieniin nympheihin, pupiin sekä larvoihin. Tästä löytyy myös laaja kirjo maanläheisiä värejä, joten saat helposti tehtyä kattavan valikoiman erilaisia imitaatio- perhoja. Tämä chenille soveltuu myös hyvin tussaamiseen. Wapsi Medium ja Standard Chenillet ovat paksumpia chenillejä ja ovatkin erinomaisia isommissa uppoperhoissa sekä esimerkiksi leech-streamereissä. Värivalikoima on laaja ja saat tehtyä helposti maanläheiset värisävyt sekä kirkkaat streamerit. Medium on pidempikarvaista ja standard on tiheämpää. Mediun on loistavaa streamereihin, standard erinomaista uppoperhoihin. FTS Chenille on tehty esimerkiksi meritaimenperhoja varten. Saat tehtyä streamereitä, katkoja tai muita perhoja joissa haetaan kimallusta sekä näkyvyyttä.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa