Hae tuotemerkkejä:

GUIDELINE Elevation Brook & TLT -yhdenkäden perhovapa

289,90 299,90 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Uutta kaudelle 2024 Guideline Elevation Brook & TLT -yhdenkäden perhovapa

Elevation perhovavat edustavat kokonaisuudessaan viimeisintä teknologiaa perhovapojen valmistamisessa. Elevation -vapasarjan vavoissa käytetään ympäristöystävällisiä osia. Guideline Elevation -vapoja voidaankin pitää lippulaivana yrityksen enemmän ympäristöä säästävämpään suuntaan menevässä tuotekehityksessä vapojen ja muidenkin perhokalastusvälineiden osalta.

Erinomaisen vastaanoton saaneet Elevation perhovapasarjaan täydentyneet Elevation Brook vavat lienevät kaikkein täydellisimpiä pikkuvapoja purojen ja pienien jokien ongintaan! Nämä pikkuvavat ovat päivitetty pienillä kosmeettisilla muutoksilla. Aihion mainio mid flex toiminta on eduksi ahtaiden heittopaikkojen pieniin heittoliikkeisiin vavan taipuessa nopeasti kärjestä ja keskiosasta. Vapa taipuu hienosti vähitellen kahvaan asti vaimentaen hyvin kalan nopeita liikkeitä ja suojaten erittäin ohuita perukkeita. Aihiossa on myös hyvät ominaisuudet yläheittoja ajatellen ja perhon saa lentämään yllättävän pitkälle etäisyydelle. 7´2”#3 on nappivalinta, kun kalastetaan pääasiassa pienillä puroilla. 8´#4 vapa on omiaan puroille ja pienille joille ja se palvelee erinomaisesti myös seisovanveden perhokalastuksessa. 7’6” TLT #3/4/5 on monipuolinen ja käytännöllinen jokapaikanhöylä virtaavaan veteen.

Elevation Brook 7´2” #3 on kevyt, suorituskykyinen vapa pienien purojen perhokalastukseen. Tämän vavan kanssa tarjoilet perhon kauniisti lyhyllä ja keskipitkillä etäisyyksillä sekä hankalissa heittopaikassa. Täydellinen pikkuvapa, jolla kalastaminen on todella hauskaa!

Elevation Brook 8´0” #4 palvelee viraavassa vedessä ja on erinomainen vapa myös lammelle ja järvelle. Vavalla heittää monipuolisesti kaikentyyppisiä perhosiimoja ja kartioita. Todellinen jokapaikanhöylän kaikkiin pienempimuotoisiin kalastuskohteisiin.

Elevation 7’6” TLT #3/4/5: Pienien virtojen all-round vapa, joka omaa nopean progressiivisen toiminnan ja todellista suorituskykyä kaikkiin tilanteisiin. Täydellinen vapa tarkkaan ja hienoon perhon tarjoiluun, jonka kanssa ahtaat ja tiukat paikat eivät ole esteenä. Vavalla heität laserintiukat loopit ja ammut perhon kirurgisella tarkkuudella jokivarren matalimman puskan alle. Käytännöllinen vapa, joka sopii erinomaisesti eri luokituksen WF ja DT siimoille ja voit käyttää esimerkiksi #3 DT siimaa, kun kalastat pienillä pintureilla ja tarpeen tullen vaihtaa #5 WF siimaan, jolloin voit kalastaa myös streamereilla ahtaissa paikoissa. Vavalla hallitsee kaikki eteen tulevat tilanteet ja heittotyylit ja se tulee takuulla olemaan suosikki vapa pienien jokien ja purojen ystävälle.

Vapaan voi yhdistää esimerkiksi uuden Guideline Brook WF perhosiiman!

  • Vavat 3-osaisia
  • Mattapintaiset, kevyesti hiotut aihiot ilman lisättyjä värityksiä antavat aihioille tumman grafiitinharmaan ulkoasun. Valmistuksessa on käytetty ekologista suodatustekniikkaa saastuttamatta hukkahiilikuidulla ympäristöä. Hiilijätehiukkasylijäämät ovat eroteltu säiliöön, ennen kuin vesi siirtyy puhdistuslaitokseen. Aihioissa on pehmeät kierrekuviot ja ohut mattapäällyste.
  • 3A korkkikahva, jota ei ole vahvistettu kumilla. Tämä vähentää epoksiharsin käytön tarvetta kahvojen valmistuksessa.
  • Kelakiinnikkeiden metalliosat ovat “kirkas anodisoitu”, mikä on kaikkein vähiten myrkyllinen eloksointimenetelmä alumiinisia kelakiinnikkeitä käytettäessä. Pintakäsittelyssä ei käytetä kromia (sekä lyijyä) tai maalia. Pintakäsittely lisää luontaista korroosionkestävyyttä ja käyttöikää.
  • Aihioiden pinnoitteisiin, ohjurirenkaisiin, kahvojen ja kelakiinnikkeiden liimoihin on käytetty vain biopohjaista ja vähemmän myrkyllistä epoksia, joka on testattu ja hyväksytty erittäin vähäisellä määrällä kemikaaleja. Tämä myös minimoi terveydelle haitalliset hajut mahdollistaen paremman työympäristön olosuhteet kokoonpanovaiheessa.
  • Vavat ovat valjastettu kevytlankaisilla yksijalkaisilla vaparenkailla ja KW -tyyppisillä stripping guide -renkailla. Viimeistelyssä ruostumattomalla pinnalla on käytetty gun smoke powder -päällystettä. Paras kestävä valinta, joka on silti kova ja jossa ei ole käytetty lyijyä sisältävää kromaamista.
  • Vapapussit ja vapaputkien päällysteet ovat valmistettu kierrätetystä REPREVE™ polyesterista.
  • Vapaputket ovat valmistettu kierrätetystä Polypropyleenista (PP). Vapaputket ovat kevyempiä ja halkaisijaltaan 20% kapeampia, kuin tavanomaiset PVC-vapaputket. Tämä säästää tilaa ja rahaa vapojen kuljetuksessa aina valmistustehtaalta käyttäjälle. Materiaali on kestävä, kierrätettävä, se on mahdollista sulattaa ja uusiokäyttää.
Malli Pituus Luokka Paino Osat Kahva ja kelakiinnike Siimapainosuositus
Elevation Brook 723 7´2″ #3 56 g 3 pc Half wells & wood 7-9g / 110-140 grains
Elevation Brook TLT 7´6″ #3/4/5 61 g 3 pc Half wells & wood 7-13g / 110-200 grains
Elevation Brook 804 8´0″ #4 63 g 3 pc Half wells & wood 8-11g / 123-170 grains