Hae tuotemerkkejä:

GULFF Clear Resins Uv-liima

19,99 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

GULFF Clear Resins – kirkkaita Uv-liimoja voi käyttää monipuolisesti erilaisissa sidonnan vaiheissa ja ne kuivuvat nopeasti, jättämättä lopputulosta tahmeaksi. Gulff uv-liimalla lopputulos on täydellisen kuiva ja sileä. Liimaa on helppo levittää, ja tuoksu on mieto. Liimojen kaveriksi on suositeltavaa hankkia tehokas Gulff uv-lamppu. 365nm aallonpituuden LED tuottaa valoa juuri oikean määrän valoa aktivoidakseen uv-liiman. Muilla aallonpituuksilla toimivat lamput eivät ole yhtä tehokkaita kovettamaan Gulff UV-liimoja, jotka aktivoituvat 365 nm aallonpituuden valolla.


Classic Clear 15ml – Väritön liima, joka on koostumukseltaan normaali. Tämän kirkkaan liiman elastisuus on säädettävissä. Classic Clear -liimaa on saatavilla 15ml ja 50ml  -kokoisissa pakkauksissa. Yksi markkinoiden parhaista kirkkaista uv-liimoista! Kovettuu lampun alla 3-4 sekunnissa. Ohuemmalle kerrokselle riittää hyvin 3 sekuntia. Suositeltavaa odottaa n. 5 sekuntia, kunnes pintaa voi koskettaa. Liima toimii pikkuperhoissa ja pienissä yksityiskohdissa.

Fatman Clear 15ml – Väritön liima, jonka erityisominaisuutena on paksu koostumus (liiman valotusaika aavistuksen pidempi). Sopii erityisen hyvin perhon rungon ja pään rakentamiseen. Suositeltavaa kokeilla esim. suuriin haukiperhoihin ja streamereihin. Fatman Clear -liimaa on saatavilla 15ml ja 50ml  -kokoisissa pakkauksissa. Yksi markkinoiden parhaista kirkkaista uv-liimoista! Kovettuu lampun alla 4 sekunnissa. Suositeltavaa odottaa n. 5 sekuntia, kunnes pintaa voi koskettaa. Sopii suuremmille sidoksille, esimerkiksi. streamereille ja katka-jäljitelmille.

Thinman Clear 15ml – Väritön liima, jonka erityisominaisuutena on ohut koostumus, lähes lakkamainen. Tällä liimalla saat aikaiseksi kirkkaan viimeistely jäljen. Liima ei täytä eikä peitä perhon yksityiskohtia. Kovettuu lampun alla 3-4 sekunnissa, ohuemmalle kerrokselle riittää hyvin 3 sekuntia. Suositeltavaa odottaa n. 5 sekuntia, kunnes pintaa voi koskettaa.

Flexman, Clear 15ml – Väritön liima, joka on ominaisuuksiltaan lähimpänä Classic Clear -liimaa, mutta sillä on vielä erityisomianisuutena joustavuus ja pehmeys. Liima kestää saalistajan hampaissa, vaikka lopputulos on hieman pehmeämpi ja joustavampi. Kovettuu lampun alla 3-4 sekunnissa, ohuemmalle kerrokselle riittää hyvin 3 sekuntia. Suositeltavaa odottaa n. 5 sekuntia, kunnes pintaa voi koskettaa.

Glowman Clear 15ml UUSI – Yökalatukseen suositeltu väritön pimeässä hohtava liima, joka tekee perhon näkyväksi yöllä. Glowman on “ladattava” lampulla ennen kalastusta. Se hehkuu pimeässä 1-10 minuuttia latauksen ajasta ja liiman paksuudesta riippuen. Huom. ravistettava tai sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä. Sekoitukseen on suositeltavaa käyttää apuna ohutta tikkua. Liimassa hieman tavallista paksumpi koostumus, joten liiman valotusaika voi olla aavistuksen pidempi. Päivänvalossa liima on väriltään harmahtava.

Liimat kuivuvat pinnan paksuudesta ja lampun tehokkuudesta riippuen n. 3-15 sekunnissa. Gulff uv -lampulla valottaessa lamppu viedään noin sentin etäisyydelle liimapinnasta ja pintaa valotetaan tietty aika kerroksen paksuudesta ja liiman ominaisuuksista riippuen. Ohueen kerrokseen liimaa, tai seokseen, jossa on normaali koostumus, riittää valotusajaksi n. 3-4 sekuntia. Paksumpi kerros tai liima -seos, jossa on paksumpi koostumus, vaatii valotusajaksi 7-15 sekuntia. Valotuksen päätyttyä lopputulosta voi kokeilla sormella, mutta liimapinnan on hyvä antaa jäähtyä ensin. Oikean valotusajan jälkeen liiman pinta on kuiva ja sileä. Valotusajan pituudella pääsee vaikuttamaan liiman elastisuuteen. Gulff -liiman kuivumisen nopeus johtuu seoksen kirkkaudesta ja uusista erityisistä ainesosista, joiden läpi valo pääsee kulkemaan erittäin nopeasti. Mikäli liimaa valottaa liian kauan, se voi muuttua kellertäväksi ja kärytä.

Liimojen käytössä on hyvä ottaa huomioon sidonnan pohjamateriaali. Erityismainintana huokoiset sidonta-materiaalit, joihin on suositeltavaa levittää ohut liimakerros useampaan otteeseen, ja suorittaa valotus kerroksien välillä, jotta huokosiin tunkeutuva liima saisi myös oikean määrän valotusta. Kuivumista voi heikentää ja haastaa myös metalli ja liuottavat aineet. Mikäli käytät liimaa ja jonkinlaista liuotinta perho -sidoksessa, on suositeltavaa antaa pinnan kuivahtaa vuorokauden yli, jotta liuotin pääsee haihtumaan liimapinnasta. Mikäli liima ei kuivu oikean pituisesta valotuksesta, valotuksen etäisyydestä, pohjamateriaalista riippumatta, on suositeltavaa tarkastaa uv-valon paristot. Pariston tehon heikentymisellä voi olla vaikutusta kuivumisen tehoon.

Huom! Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Lamppua käyttäessä on suositeltavaa käyttää suojalaseja. Mikäli tuote pääsee kosketuksiin ihon kanssa, pese runsaalla vedellä ja saippualla altistuneet ihoalueet. Jos kemikaalia joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti runsaalla vedellä usean minuutin ajan (ja poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti). Mikäli ilmenee ihoärsytystä tai ihottumaa, hakeudu lääkäriin. Jos silmien ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa