Hae tuotemerkkejä:

LOOP Z1 Switch Rod -switch perhovapa

799,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Z1 on legendaarisen Cross -sarjan seuraaja. Vavat ovat syntyneet vuosien suunnittelun, kehityksen ja testaamisen tuloksena, jonka tavoitteena oli luoda suorituskykyisiä perhovapoja, joissa yhdistyy korkea laatu ja arvo.

Uusimman huipputason nanoteknologian ansiosta Z1 vavoista on saatu huomattavasti kevyempiä ja silti entistä vahvempia. Aihion 40-45T nano-grafeeni hiilikuitu on korkein saatavilla oleva spesifikaatio, joka varmistaa aihiolle pehmeimmän ja voimakkaimman toiminnan, jota Loopin pyöreissä aihioissa on koskaan aikaisemmin nähty. Sarjan jokaisen vavan kahvaosa on varustettu parhaimmalla saatavilla olevilla korkilla ja räätälöidyllä kevyellä kelakiinnikkellä. Titaaniset stripping-renkaat ovat keraamisin osin vuorattu ja snake-renkaat ovat titaanipinnoitettua ruotstumatonta terästä. Vavat ovat 4-osaisia.

LOOP Z1 Switch Rod -switch perhovapa tarjoaa äärimmäisen monipuolisuuden, etäisyyden ja hallinnan sekä tarkkuuden keskinopealla aihion toiminnalla.

  • 11’6″ #5 on tehty taimenen perhokalastukseen, kookkaammille taimenperhoille sekä kevyeen lohen ja meritaimenen perhokalastukseen, jossa on keskeistä huomaamattomuus ja siimanhallinta. Vavalla heität perhon vaivattomasti pidemmällekin etäisyydelle. Paino 142g.
  • 11’6″ #7 on paras valinta, kun kohdekalana on lohi, steelhead tai meritaimen. Vaikka vapa ei ole kaksikäteinen, siitä löytyy silti riittävä voima pitkiin heittoihin ja sen kanssa on hyvä rantauttaa suurempikin kala. Paino 143g.