Hae tuotemerkkejä:

MAUI JIM Local Kine

268,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

MAUI JIM Local Kine premium -kalastuslasit soveltuvat kalastukseen kirkkaan siniseltä mereltä aina makean veden olosuhteisiin. Local Kine aurinkolasit ovat valmistettu kestämään ja tuomaan mukavuutta koko kalastuspäivän ajaksi. Patentoidut polarisoidut linssit poistavat heijastukset vedenpinnalta ja tarjoavat terävän näkymän veden pinnan alle. Lasien Super Thin linssit tarjoavat värikkäimmät ja unohtumattomimmat näkymät! Linssit antavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle, sekä suojaavat silmiä koukuilta. Nämä uutuus-lasit ovat saatavilla myös Maui Green-linssillä, joka on yksi uusimmista peilipinta-käsitellyistä linsseistä. Local Kine aurinkolasit täydentävät parhaiten ovaalin-, neliön- ja sydämenmuotoisia, sekä pitkiä kasvoja.

Maui Jim -aurinkolasit syntyivät Havaijin auringon alla. Tällä hetkellä Maui Jim on maailman nopeimmin kasvava polarisoitujen linssien valmistaja. Patentoitu PolarizedPlus2-teknologia on kehitetty parantamaan näkymää kaikenlaisessa valossa.

PolarizedPlus2 -linssit poistavat 99% häikäisevästä heijastuksesta, 100% haitallisista UV-säteistä, sekä suodattavat 95% sinisestä valosta (HEV), ja korostavat värejä ennennäkemättömällä tavalla. Linsseissä on vettä ja rasvaa hylkivä pinnoite ja lasit tarjoavat käyttäjälleen pitkäaikaisen ja laadukkaan käyttökokemuksen.

Kaikki Maui Jim -aurinkolasit ovat Yhdysvaltojen ihosyöpäsäätiön (Skin Cancer Foundation) suosittelemia, koska ne tarjoavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle.

Tarkemmat lasikohtaiset tiedot:

  • Linssi: ST-lasi, Super Thin (ST) -lasi  tarjoaa terävimmän optiikan. Se on 32% ohuempi ja kevyempi kuin standardilinssi, ja se tarjoaa parhaimman naarmun- ja liuotteenkestävyyden.
  • Kehys: Kolminkertainen ruiskutettu nailon
  • Malli: Wrap
  • Sarana: Jousisarana
  • Linssin leveys: 61mm
  • Linssin korkeus: 39mm
  • Nenäkaari: 18mm
  • Nenäsilta: Kiinteä satula-silta, jossa upotetut nenätyynyt, jotka takaavat mukavuuden
  • Aisa: 125mm
  • Lasit toimitetaan suojakotelossa ja lasien mukana tulee puhdistusliina

PolarizedPlus2-linssi värivaihtoehdot MAUI JIM Local Kine aurinkolaseissa:

Neutral Grey (Shiny Black with Grey and Maroon -kehys) – Tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa, mutta tehostaa samalla värejä ja kontrastia. Neutral Grey on erittäin hyvä linssin väri kalastukseen.

HCL® Bronze (Matte Dark Transparent Brown with Tan and Cream -kehys) – Suurikontrastiset linssit – Erinomainen kontrastin ja värien tehostus vaihtelevissa valo-olosuhteissa. Loistava valinta niille, jotka pitävät lämpimästä, hennon pronssisesta sävystä. Monipuolinen linssin väri Suomen kalastusympäristöön, vaeltamiseen, autoiluun sekä moottoripyöräilyyn.

Maui HT™ (Matte Khaki with Brown and Black -kehys) Ominaisuutena suuri valon läpäisy, -25% näkyvästä valosta pääsee läpi. Soveltuu olosuhteisiin, jossa useimmat linssit ovat liian tummia. Linssi mahdollistaa uskomattoman hyvän yksityiskohtien terävöityksen, sekä erinomaisen värien tehostuksen ja kontrastin. Paras linssin väri kirkasvetisille joille, esimerkiksi Pohjois-Norjaan tai Uuteen-Seelantiin. Toimiva linssin väri myös Suomen kalastusympäristössä. Maui H™ on erinomainen linssin väri myös esimerkiksi golfaamiseen, pyöräilyyn ja tennikseen.

Blue Hawaii (Soft Black with Sea Blue and Grey -kehys) – Suosituimpien mallien trendikkääksi vaihtoehdoksi kehitetty Blue Hawaii tarjoaa uuden, tyylikkään ilmeen sekä samat upeat intensiiviset ja kirkkaat värit kuin muut Maui Jim -linssit. PolarizedPlus2 Neutral Grey -linssien ulkopintaan on levitetty sininen peilipinnoite, joka vähentää linssin läpi kulkevan valon määrää, poistaa häikäisyä ja tehostaa värejä ja kontrastia. Linssit tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa. Lasit ovat täsmävalinta kalastukseen järvellä ja merellä.

MAUIGreen ™ (Soft Black with Dark Transparent Green and Light Transparent Grey -kehys) – Vihreä peilipinnoite tarjoaa tyylikkään uuden ilmeen, sekä saman uskomattoman värinparannuksen ja selkeyden kuten kaikki muut Maui Jim-linssit.

Takuu

Lasien alkuperäiselle ostajalle myönnetään kahden vuoden takuu ostopäivästä laskien materiaali- ja valmistusvikojen varalta. Nenätallat ja aisat ovat maksuttomia niin kauan, kun osia on saatavilla. Valintamme mukaan korjaamme tai vaihdamme kaikki vialliset Maui Jim -aurinkolasit, paitsi jos on kyseessä on asiattomasta tai väärästä käytöstä aiheutunut vahinko.

Maui Jim Sunglasses