Hae tuotemerkkejä:

VISION Masa -aurinkolasit

49,00 169,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Vision Masa aurinkolasit ovat klassisen tyylikkäät kalastuslasit, jotka soveltuvat erinomaisesti myös muuhun vapaa-aikaan ja urheiluun. Visionin kattavasta linssivalikoimasta löydät varmasti juuri itsellesi sopivan linssivaihtoehdon. Mustasankaiset Masa kalalasit ovat saatavilla kuudella eri linssivaihtoeholla: valon määrään mukautuva photoflite ja photocarbon, mirrorflite, ruskeat, keltaiset ja amber. Masa lasit suojaavat silmiäsi haitallisilta UV-säteiltä 100-prosenttisesti.

PhotoCarbon linssit: Erittäin kevyet, super kestävät ja hyvin suojaavat linssit! PhotoCarbon linssi on oivallinen lähes kaikissa valo-olosuhteissa, vähäisestä valosta aina kirkkaaseen auringonpaisteeseen. Fotokromaattiset linssit tummentuvat UV-säteilyn vaikutuksesta. Linssit tummentuvat lineaarisesti valon lisääntyessä. Linssi ei ole paras mahdollinen valinta autoiluun, sillä UV valo ei läpäise auton tuulilasia ja ikkunoita, joten linssit eivät näin ollen myöskään tummu kirkkaalla säällä autoillessa. Linssissä on hieman peiliä.

PhotoCarbon mallin aurinkolasit toimitetaan kovassa kotelossa, jonka saa roikkumaan vaikka kahluuhousujen D-lenkkiin. Sankojen pää on hieman joustava, ollen kestävä ja napakka. PhotoCarbon mallin lasit istuvat miellyttävästi päähän. Valmistusmaa Ranska.

Photoflite linssit: Monipuolinen linssi, joka toimii lähes kaikissa olosuhteissa, vähäisestä valosta kirkkaaseen auringonpaisteseen. Fotokromaattiset linssit tummentuvat UV-säteilyn vaikutuksesta. Linssit tummentuvat lineaarisesti valon lisääntyessä. Linssi ei ole paras mahdollinen valinta autoiluun, sillä UV valo ei läpäise auton tuulilasia ja ikkunoita, joten linssit eivät näin ollen myöskään tummu kirkkaalla säällä autoillessa.

Ruskeat linssit: Paras vaihtoehto yleislaseiksi. Tarjoaa parhaan yhdistelmän todellisista väreistä ja kontrasteista. Optimaalinen linssin väri puolikirkkaista kirkkaisiin olosuhteisiin.

Amber: Linssit toimivat parhaiten alhaisessa valossa, tehden ympäristöstä kirkkaamman.

Keltaiset linssit: Nämä linssit toimivat valon voimistajina. Paras vaihtoehto hämärässä ja pilvisellä kelillä.

Mirrorflite linssit: Peililinssi antaa lisäsuojaa silmille poistaen auringonsäteet tehokkaasti. Linssit ovat myös erittäin tyylikkäät! Mirrorflite laseihin kuuluu kova kotelo.