Hae tuotemerkkejä:

MAUI JIM Peahi

248,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Maui Jim Peahi premium kalastuslasit soveltuvat kalastukseen kirkkaan sinisessä meressä, tai makeanveden olosuhteissa. Kehys on rakennettu kestämään kaikenlaisissa toiminnassa. Äärettömän kestävät ja istuvat lasit ovat kuitenkin kevyet, ja muunneltu suorakulmainen malli sopii erimuotoisille ja -kokoisille kasvoille. Patentoidut polarisoidut linssit poistavat vedenpinnan heijastuksia ja tarjoavat terävän näkymän veden pinnan alle. Olitpa sitten vesillä tai terassilla, lasit takaavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle.

Maui Jim -aurinkolasit syntyivät Havaijin auringon alla. Tällä hetkellä Maui Jim on maailman nopeimmin kasvava polarisoitujen linssien valmistaja.Patentoitu PolarizedPlus2-teknologia on kehitetty parantamaan näkymää kaikenlaisessa valossa.

PolarizedPlus2 -linssit poistavat 99% häikäisevästä heijastuksesta, 100% haitallisista UV-säteistä, sekä suodattavat 95% sinisestä valosta (HEV), ja korostavat värejä ennennäkemättömällä tavalla. Linsseissä on vettä ja rasvaa hylkivä pinnoite ja lasit tarjoavat käyttäjälleen pitkäaikaisen ja laadukkaan käyttökokemuksen.

Kaikki Maui Jim -aurinkolasit ovat Yhdysvaltojen ihosyöpäsäätiön (Skin Cancer Foundation) suosittelemia, koska ne tarjoavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle.

Tarkemmat lasikohtaiset tiedot:

 • Linssi: ST-lasi – Super Thin (ST) -lasi  tarjoaa terävimmän optiikan. Se on 32% ohuempi ja kevyempi kuin standardilinssi, ja se tarjoaa parhaimman naarmun- ja liuotteenkestävyyden.
 • Kehys: Grilamidi
 • Sarana: Korroosio-suojattu jousisarana
 • Malli: Wrap
 • Koko: L
 • Linssin leveys: 65mm
 • Linssin korkeus: 41mm
 • Nenäkaari: 19mm
 • Nenäsilta: Satula-silta, upotetut liukumattomat nenätyynyt
 • Aisa: 120mm
 • 100% Made in Italy
 • Lasit toimitetaan suojakotelossa ja lasien mukana tulee puhdistusliina

PolarizedPlus2-linssi värivaihtoehdot Maui Jim Peahi aurinkolaseissa:

Neutral Grey (Gloss Black -kehys) – Tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa, mutta tehostaa samalla värejä ja kontrastia. Neutral Grey on erittäin hyvä linssin väri kalastukseen.

Blue Hawaii (Matte Black -kehys) – Suosituimpien mallien trendikkääksi vaihtoehdoksi kehitetty Blue Hawaii tarjoaa uuden, tyylikkään ilmeen sekä samat upeat intensiiviset ja kirkkaat värit kuin muut Maui Jim -linssit. PolarizedPlus2 Neutral Grey -linssien ulkopintaan on levitetty sininen peilipinnoite, joka vähentää linssin läpi kulkevan valon määrää, poistaa häikäisyä ja tehostaa värejä ja kontrastia. Linssit tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa. Lasit ovat täsmävalinta kalastukseen järvellä ja merellä.

HCL® Bronze (Tortoise tai Matte Black -kehys) – Suurikontrastiset linssit – Erinomainen kontrastin ja värien tehostus vaihtelevissa valo-olosuhteissa. Loistava valinta niille, jotka pitävät lämpimästä, hennon pronssisesta sävystä. Monipuolinen linssin väri Suomen kalastusympäristöön, vaeltamiseen, autoiluun sekä moottoripyöräilyyn.

Takuu

Lasien alkuperäiselle ostajalle myönnetään kahden vuoden takuu ostopäivästä laskien materiaali- ja valmistusvikojen varalta. Nenätallat ja aisat ovat maksuttomia niin kauan, kun osia on saatavilla. Valintamme mukaan korjaamme tai vaihdamme kaikki vialliset Maui Jim -aurinkolasit, paitsi jos on kyseessä on asiattomasta tai väärästä käytöstä aiheutunut vahinko.

Maui Jim Sunglasses

PainoEi saatavilla/-tietoa
MitatEi saatavilla/-tietoa