Hae tuotemerkkejä:

MAUI JIM Byron Bay

248,00 

MAUI JIM Byron Bay-aurinkolasit on saatavilla myös Maui Brilliant linnseillä – Brilliant on optisesti lähes lasilinssin veroinen, kestävämpi, mutta vain kolmanneksen sen painosta!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Maui Jim Byron Bay premium kalastuslasit soveltuvat erinomaisesti makeanveden olosuhteisiin. Lasien kehys on rakennettu kestämään kaikenlaisessa toiminnassa. Äärettömän kestävät ja istuvat lasit ovat kevyet ja malli sopii erimuotoisille ja -kokoisille kasvoille. Patentoidut polarisoidut linssit poistavat vedenpinnan heijastuksia ja tarjoavat terävän näkymän veden pinnan alle sekä korostavat värejä ennennäkemättömällä tavalla. Olitpa sitten joella tai terassilla, lasit takaavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle. 

Maui Jim -aurinkolasit syntyivät Havaijin auringon alla. Tällä hetkellä Maui Jim on maailman nopeimmin kasvava polarisoitujen linssien valmistaja.Patentoitu PolarizedPlus2-teknologia on kehitetty parantamaan näkymää kaikenlaisessa valossa.

PolarizedPlus2 -linssit poistavat 99% häikäisevästä heijastuksesta, 100% haitallisista UV-säteistä, sekä suodattavat 95% sinisestä valosta (HEV), ja korostavat värejä ennennäkemättömällä tavalla. Linsseissä on vettä ja rasvaa hylkivä pinnoite ja lasit tarjoavat käyttäjälleen pitkäaikaisen ja laadukkaan käyttökokemuksen. 

Kaikki Maui Jim -aurinkolasit ovat Yhdysvaltojen ihosyöpäsäätiön (Skin Cancer Foundation) suosittelemia, koska ne tarjoavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle.

Tarkemmat lasikohtaiset tiedot:

 • Linssi: ST-lasi, Super Thin (ST) -lasi  tarjoaa terävimmän optiikan. Se on 32% ohuempi ja kevyempi kuin standardilinssi, ja se tarjoaa parhaimman naarmun- ja liuotteenkestävyyden. Saatavilla myös Maui Brilliant – Maui Jimin edistyksellisin linssimateriaali, jonka optiikka on kirkkaudeltaan lähes lasin veroista, mutta jonka paino on vain kolmasosa lasin painosta. Brilliant linssimateriaali on kovapintakäsitelty ja huomattavasti kestävämpi, kuin lasilinssi, ja lähes yhtä kestävä kuin polykarbonaatti.
 • Kehys: Kevyt nailon
 • Sarana: Jousi sarana
 • Malli: Wrap
 • Koko: M
 • Linssin leveys: 62mm
 • Linssin korkeus: 42cm
 • Nenänkaari: 19mm
 • Nenäsilta: Kiinteä, jossa upotetut nenätyynyt
 • Aisa: 125mm
 • 100% Made in Italy
 • Lasit toimitetaan suojakotelossa ja lasien mukana tulee puhdistusliina

PolarizedPlus2-linssi värivaihtoehdot Maui Jim Byron Bay aurinkolaseissa:

Maui HT™ (Matte Green Stripe Rubber-kehys) Ominaisuutena suuri valon läpäisy, -25% näkyvästä valosta pääsee läpi. Soveltuu olosuhteisiin, joissa useimmat linssit ovat liian tummia. Linssi mahdollistaa uskomattoman hyvän yksityiskohtien terävöityksen, sekä erinomaisen värien tehostuksen ja kontrastin. Paras linssin väri kirkasvetisille joille, esimerkiksi Pohjois-Norjaan tai Uuteen-Seelantiin. Toimiva linssin väri myös Suomen kalastusympäristössä. Maui H™ linssin väri sopii myös muihin harrastuksiin, esimerkiksi golfaukseen, pyöräilyyn ja tennikseen.

HCL® Bronze (Matte Tortoise-kehys) – Suurikontrastiset linssit – Erinomainen kontrastin ja värien tehostus vaihtelevissa valo-olosuhteissa. Loistava valinta niille, jotka pitävät lämpimästä, hennon pronssisesta sävystä. Monipuolinen linssin väri Suomen kalastusympäristöön, vaeltamiseen, autoiluun sekä moottoripyöräilyyn.

Neutral Grey (Marlin tai Matte Black Rubber-kehys) – Tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa, mutta tehostaa samalla värejä ja kontrastia. Neutral Grey on erittäin hyvä linssin väri kalastukseen.

Takuu

Lasien alkuperäiselle ostajalle myönnetään kahden vuoden takuu ostopäivästä laskien materiaali- ja valmistusvikojen varalta. Nenätallat ja aisat ovat maksuttomia niin kauan, kun osia on saatavilla. Valintamme mukaan korjaamme tai vaihdamme kaikki vialliset Maui Jim -aurinkolasit, paitsi jos on kyseessä on asiattomasta tai väärästä käytöstä aiheutunut vahinko.

Maui Jim Sunglasses