Hae tuotemerkkejä:

MAUI JIM Red Sands

248,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Maui Jim Red Sands aurinkolasit ovat yhdistelmä kestävyyttä, keveyttä ja viileitä värivaihtoehtoja. Patentoidut polarisoidut linssit poistavat vedenpinnan heijastuksia ja tarjoavat terävän näkymän veden pinnan alle. Olitpa sitten vesillä tai terassilla, lasit takaavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle. Red Sands lasien suorakulmainen muoto täydentää parhaiten pyöreän-, soikean- sekä sydämenmuotoisia kasvoja.

Maui Jim -aurinkolasit syntyivät Havaijin auringon alla. Tällä hetkellä Maui Jim on maailman nopeimmin kasvava polarisoitujen linssien valmistaja.Patentoitu PolarizedPlus2-teknologia on kehitetty parantamaan näkymää kaikenlaisessa valossa.

PolarizedPlus2 -linssit poistavat 99% häikäisevästä heijastuksesta, 100% haitallisista UV-säteistä, sekä suodattavat 95% sinisestä valosta (HEV), ja korostavat värejä ennennäkemättömällä tavalla. Linsseissä on vettä ja rasvaa hylkivä pinnoite ja lasit tarjoavat käyttäjälleen pitkäaikaisen ja laadukkaan käyttökokemuksen.

Kaikki Maui Jim -aurinkolasit ovat Yhdysvaltojen ihosyöpäsäätiön (Skin Cancer Foundation) suosittelemia, koska ne tarjoavat tehokkaan UV-suojan silmille ja silmänympärysiholle.

Tarkemmat lasikohtaiset tiedot:

 • Linssi: Maui Pure – Optiikka lähes yhtä kestävää kuin Super Thin -lasissa. Materiaali erittäin kevyttä ja erinomaisen naarmun- ja iskunkestävää.
 • Kehys: Kevyt nailon
 • Sarana: Perinteinen
 • Malli: Suorakulmainen
 • Koko: M
 • Linssin leveys: 59mm
 • Linssin korkeus: 45mm
 • Nenänkaari: 17mm
 • Nenä-silta: Satula-silta, jossa säädettävät nenätyynyt
 • Aisa: 140mm
 • Lasit toimitetaan suojakotelossa ja lasien mukana tulee puhdistusliina

PolarizedPlus2-linssi värivaihtoehdot Maui Jim Red Sands aurinkolaseissa:

Blue Hawaii (Matte Black -kehys) – Suosituimpien mallien trendikkääksi vaihtoehdoksi kehitetty Blue Hawaii tarjoaa uuden, tyylikkään ilmeen sekä samat upeat intensiiviset ja kirkkaat värit kuin muut Maui Jim -linssit. PolarizedPlus2 Neutral Grey -linssien ulkopintaan on levitetty sininen peilipinnoite, joka vähentää linssin läpi kulkevan valon määrää, poistaa häikäisyä ja tehostaa värejä ja kontrastia. Linssit tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa. Lasit ovat täsmävalinta kalastukseen järvellä ja merellä.

Neutral Grey (Matte Black -kehys) – Tarjoaa parhaan mahdollisen valon himmennyksen kirkkaassa ja suorassa auringonvalossa, mutta tehostaa samalla värejä ja kontrastia. Neutral Grey on erittäin hyvä linssin väri kalastukseen.

HCL® Bronze (Grey Tortoise -kehys) – Suurikontrastiset linssit – Erinomainen kontrastin ja värien tehostus vaihtelevissa valo-olosuhteissa. Loistava valinta niille, jotka pitävät lämpimästä, hennon pronssisesta sävystä. Monipuolinen linssin väri Suomen kalastusympäristöön, vaeltamiseen, autoiluun sekä moottoripyöräilyyn.

Maui Rose® (Purple Fade -kehys) Käytössä mukavin linssin väri, koska se saa silmän lihakset rentoutumaan. Erinomainen kontrasti ja värien tehostus. Linssi tarjoaa rauhoittavan ruusunpunaisen sävyn. Maui Rose soveltuu erinomaisesti kalastukseen ja se on erittäin hyvä linssin väri myös autolla ajaessa.

Takuu

Lasien alkuperäiselle ostajalle myönnetään kahden vuoden takuu ostopäivästä laskien materiaali- ja valmistusvikojen varalta. Nenätallat ja aisat ovat maksuttomia niin kauan, kun osia on saatavilla. Valintamme mukaan korjaamme tai vaihdamme kaikki vialliset Maui Jim -aurinkolasit, paitsi jos on kyseessä on asiattomasta tai väärästä käytöstä aiheutunut vahinko.

Maui Jim Sunglasses