Hae tuotemerkkejä:

Varasto loppu

PERTTI KANERVA Suuri suomalainen perhokalastuskirja

39,90 

Varasto loppu

Loppu myymälästä

Tuotetunnus (SKU): 9789522209221 Osasto:

Järkälemäinen Suuri Suomalainen Perhokalastuskirja avaa runsaan sivumääränsä ja asiantuntevan sisältönsä ansiosta lukijalleen pääsyn perhokalastuksen ja perhonsidonnan kiehtovaan ja monipuoliseen maailmaan, jossa hauskuus, hyöty, haasteet, onnistumiset, taiteellisuus ja kädentaidot yhdistyvät samassa harrasteessa. Perhomestari Pertti Kanervan mahtava tietotaito ja oivaltava tapa kertoa perinpohjaisesti hankalistakin yksityiskohdista on nyt koottu yksiin kansiin kaikkien ja kaikentasoisten perhokalastuksen ystävien, niin harrastustaan aloittelevien kuin jokaisen siinä pitkälle edenneiden taitajienkin perusteelliseksi käsikirjaksi.

Tämä suurteos kertoo perhokalastuksen ja perhonsidonnan historiasta ja kehittymisestä huippunykyaikaiseksi ja supersuosituksi harrasteeksi, se neuvoo välineiden ja tarvikkeiden valinnassa, opastaa perhonsidonnan ensiaskeleita ottavia onnistuneeseen alkuun, antaa vinkkejä perhomallin ja kalastustekniikan valinnasta eri tilanteissa ja paljastaa tekijän omiin kokemuksiin perustuvia kalastusniksejä ja sidonta-ideoita.

Suuren suomalaisen perhokalastuskirjan tärkeintä antia on ainutlaatuisen laaja kirjo erilaisten ottiperhojen sidontaohjeita, jotka on esitetty yksityiskohtaisesti vaihe vaiheelta. Kanerva on erityisen tunnettu omintakeisesta ja ällistyttävän yksinkertaisista materiaaliratkaisuistaan, käytännöllisistä perhomalleistaan, joiden kalastavuus on aidosti kalavesillä koettua ja taattua.

Pertti Kanerva on maamme tunnetuimpia perhokalastajia ja perhonsitojia, jolla on pitkä käytännön kokemus jalokalojen käyttäytymisestä ja kalastamisesta. Hän on toiminut ahkerana kouluttajana ja toimittanut lukuisia lehtiartikkeileita sekä julkaissut useita suosittuja tietoteoksia perhoista ja perhokalastuksesta.

  • Kirjailija: Pertti Kanerva
  • Kustantaja: Readme
  • Kieli: Suomi
  • Sivumäärä: 880
  • Sidosasu: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu
  • Mitat: 216 × 160 × 48 mm
Paino 1,520 kg (kilogramma)
Mitat 22 × 16 × 5 cm (senttimetri)