Hae tuotemerkkejä:

PK-Pro Perhorasia

34,90 92,90 

Uutta! Puisia perhorasioita saatavilla nyt kaiverruksilla. Perhorasia kaiverruksella on ainutlaatuinen lahja perhokalastuksen ystävälle!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Pk-Pro puinen perhorasia on valmistettu oksattomasta ristiinliimatusta koivuviilusta. Materiaalina ristiinliimattu koivuviilu on pitkäikäinen, eikä se halkeile tai väänny. Pintakäsittely takaa rasian tyylikkään ilmeen ja pitkän käyttöiän. Rasian kannet ovat toisissaan kiinni muovista valmistetulla käyttöä kestävällä saranalla. Perhorasiat ovat kotimaista käsityötä Jyväskylästä, paikallisen puusepän pajalta. Jokainen rasia on uniikki ja rasian mukana tulee aitoustodistus. Puisia perhorasioita on saatavilla kolmessa koossa ja kaikki koot saatavilla nyt myös kaiverruksilla. Perhorasioita saatavilla myös perholajitelmilla!

  • S koko: 16cm x 10cm x 3,7cm
  • M koko: 20cm x 10cm x 5,7cm
  • L Koko: 32cm x 22cm x 8cm

Kaiverrukset – Valitse kaiverrus lisäpalvelu ja kirjoita tilauksen yhteyteen kommenttikenttään

  • Teksti, jonka haluat kaiverruttaa, esimerkiksi lahjan saajan nimi
  • Kaiverruksen paikka, tuleeko kaiverrus perhorasian kanteen vai pohjaan, ylä- vai alakulmaan
  • Fontti, Embassy BT tai Housttely signature (tuotekuvissa suuntaa antavat mallikuvat)

Kaiverrukset on mahdollista tehdä kanteen tai pohjaan. Kaiverruksen koko noin 40mm x 60mm. Fontin tyyppi kaunokirjoitus, vaihtoehdot Embassy BT ja Housttely signature. Embassy BT on paksumpi kaunofontti ja toimii hienosti nimi kaiverruksissa. Housttely signature on Embassy BT fonttia ohuempi ja sopii hyvin kaiverruksiin, joissa on nimen lisäksi muutakin, esimerkiksi “Ollin ottiperhot”. Myös muut erityistoiveet kaiverruksesta, fontin tyypistä tai kaiverruksen paikasta voit kirjoittaa tilauksen yhteyteen kommenttikenttään. Jos haluat suuremman kaiverruksen, voit lähettää asiakaspalveluumme sähköpostia ennen tilaamista. Tällöin laskemme kaiverrukselle hinnan kaiverruksen koon mukaan. Kaiverruksissa toimitusaika 3-7 päivää.

PainoEi saatavilla/-tietoa