Hae tuotemerkkejä:

PK-PRO Puinen perhorasia ja perholajitelma

59,00 84,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Anna kalamiehelle tai -naiselle lahjaksi jotain erityistä! Puinen perhorasia ja perholajitelma lahjaksi valmistuneelle, vuosia täyttävälle, isänpäivälahjaksi isälle, tai vaikka itselle. Lajitelma sisältää kymmenen perhoa, streamereita, uppoperhoja ja pintaperhoja esimerkiksi taimenen ja harjuksen kalastukseen joelle ja järvelle. Rasioita saatavilla myös lohiperholajitelmilla.

Pk-Pro puiset perhorasiat ovat valmistettu kotimaisena käsityönä oksattomasta ristiinliimatusta koivuviilusta. Materiaalina ristiinliimattu koivuviilu on pitkäikäinen, eikä se halkeile tai väänny. Pintakäsittely takaa rasian tyylikkään ilmeen ja pitkän käyttöiän. Jokainen rasia on uniikki ja rasian mukana tulee aitoustodistus. M -kokoisessa rasiassa on kuvana Perhokalastus.fi logo ja S -koon rasiassa on perhon kuva. S -kokoisessa rasiassa on lovettu foami ja M -koon rasiassa on foami matto.

Valitse rasia kahdesta vaihtoehdosta

 • S koko: 16cm x 10cm x 3,7cm
 • M koko: 20cm x 10cm x 5,7cm

Perholajitelma

 • Superflies Royal Coachman #12 – Ehkäpä kaikkien aikojen legendaarisin pinturi! Perholla on todennäköisesti ongittu enemmän taimenia ja harjuksia kuin millään muulla pinturilla. Näyttävä perho, joka on ollut lukemattomien perhorasioiden luottokalustoa jo 1800-luvulta.
 • Superflies Blue Dun #14 – Tehokas pintaperho baetis-suvun Blue Dun -päivänkorentojen jäljittelyyn. Nämä voivat olla merkittävä “hätsi” monessa joessa, ja niihin kannattaa tulla valmistautuneena!
 • Superflies Parachute Adams #12 – Legendaarinen ja ympäri maailman tunnettu pintaperho, joka on kuuluisa laskuvarjohäkilästään. Parachute Adams on monikäyttöinen perho päivänkorennon yleisjäljitelmäksi, joka taipuu myös vaikkapa kuolleena kelluvaksi spinneriksi.
 • Umpqua Klinkhammer Grey #10 – Hans Van Klinkenin kehittämä, äärettömän tehokas pinturi, joka kalastaa harjusta, taimenta, nieriää ja kirjolohta joella ja järvellä.
 • Superflies Parachute Caddis Black #14 – Yksi Suomen yksiselitteisesti parhaista pintaperhoista, josta yleensä puhutaan Nyblom Caddiksena tai tuttavallisemmin “kädärinä”. Rungon materiaali takaa myös erinomaisen kelluvuuden – Todellinen laatupinturi rasiaan!
 • Superflies March Brown #12 – Alunperin klassinen valinta maaliskuun päivänkorentokuoriutumisiin Briteissä, mistä se on saanut nimensäkin. Toimii erinomaisesti kuitenkin läpi kauden. Jiginymfien ja matoperhojen aikakaudella on hyvä välillä muistuttaa itseään myös perinteisten uppoperhojen tehokkuudesta – tässä kategoriassa harva perho päihittää March Brownin.
 • Superflies Pheasant Tail Tungsten Bead Nymph #16 –Eli PT, joka löytyy jokaisen itseään kunnioittavan taimenhörhön rasiasta – tai ainakin syytä olisi. Maailman ehkäpä tunnetuin nymfi, joka toimii yleensä aina, vaikkei kalastajalla olisi harmainta aavistusta kalojen päivän menusta. Riittävästi yhteistä lähes jokaisen vesihyönteisen vedenalaisten vaiheiden kanssa toimiakseen jokapaikanhöylänä tilanteessa kuin tilanteessa.
 • Superflies Caddis Pupa #14 – Tehokas imitaatio vesiperhosen pupasta, joka nousee pintakalvoon kuoriutumaan.
 • Superflies Black Marabou Muddler #4 – Kenties toimivin yleisperho, joka on pettänyt monet suurtaimenet! Tällä mustalla streamerilla voi kalastaa niin yöllä kuin päivälläkin, pinnasta ja pohjasta, hitaasti uitellen ja nopeasti viistättäen. Black Marabou Muddlerista on nähty monia muunnoksia ja varsinkin suuret ja paksun hahmon omaavat mustat muddlerpäiset streamerit saavat usein taimenen iskemään rajusti perhoon. Eläköön Erkki Norell ja hänen loistavat perhonsa!
 • Superflies Muddler Ahven #4 – Ahven on tärkeimpiä taimenen saaliskaloja ja tämä pikkukalajäljitelmä on erittäin tehokas niin Keski-Suomen kuin vaikkapa Kuolan suurtaimenelle. Vedessä hyvin elävistä materiaaleista sidottu ahvenjäljitelmä saa taimenen iskemään jo ensivilkaisulla. Peurankarvasta tehty muddler-pää tuo perhoon hienon profiilin.

Kaiverrukset – Puiset perhorasiat ovat saatavilla nyt myös kaiverruksilla! Kaiverrus voidaan tehdä kanteen tai pohjaan. Valitessasi perhorasian kokoa ja kaiverrusta, saat tuotekuviin esimerkkikuvan kannesta ja pohjasta kaiverruksen kanssa. Kuvassa on myös fontti-vaihtoehdot, joista voit valita mieleisen.

Kirjoita tilauksen kommenttikenttään

 • Teksti, jonka haluat kaiverruttaa, esimerkiksi lahjan saajan nimi
 • Kaiverruksen paikka, tuleeko kaiverrus perhorasian kanteen vai pohjaan, ylä- vai alakulmaan
 • Fontti, Embassy BT tai Housttely signature

Kaiverrukset on mahdollista tehdä kanteen tai pohjaan. Kaiverruksen koko noin 40mm x 60mm. Kaiverruksen paikka perhorasian vasemmassa kulmassa. Fontin tyyppi kaunokirjoitus, vaihtoehdot Embassy BT ja Housttely signature. Embassy BT on paksumpi kaunofontti ja toimii hienosti, jos rasiaan kaiverretaan nimi. Housttely signature on Embassy BT g ohuempi fontti, sopii hyvin kaiverruksiin, joissa on muutakin kuin pelkkä nimi, esimerkiksi “Ollin ottiperhot”. Myös muut erityistoiveet kaiverruksesta, fontin tyypistä tai kaiverruksen paikasta voit kirjoittaa tilauksen yhteyteen kommenttikenttään. Jos haluat suuremman kaiverruksen, voit lähettää asiakaspalveluumme sähköpostia ennen tilaamista. Tällöin laskemme kaiverrukselle hinnan kaiverruksen koon mukaan. Kaiverruksissa toimitusaika 3-7 päivää.

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa